GRATTIS!!!

till min vän Malin som fått jobb och snart är klar med utbildningen!!! Så nu kommer hon också att flytta, men hon kommer bo ganska nära där min familj bor och jobbet ligger ännu närmre, jippi!!! Är så glad för er alla som snart är klar och som jag vet kämpat på med denna utbildning och nu det sista, examensarbetet... Faan va jag tycker ni är bra, guld och allt gott till er!!!!
Kram

    Dom bästa!!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack, älskade vännen!!! =) Du är också den bästa!! Många kramar!

2008-11-25 @ 21:22:52
Postat av: Anonym

naw va gullig du är!! Du är oxå, precis som malin skrev, den bästa! <3 måste ses snart!! KRAAAAAM

2008-11-25 @ 21:45:30
Postat av: Linda igen =)

kom inte min förra kommentar med? =S

2008-11-25 @ 21:47:12
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Linda ännu en gång =)

jaa en kväll i veckan passar mig om det skulle vara så =) har ju inte så överdrivet mkt plugg kvar nu så det är rätt lugnt känns det som =)



allt flyter på väldigt bra med uppsatsen fortfarande =) vi skrev ut den nu, i ja så gott som klart skick, för att finslipa å verkligen gå igenom den.. helt sjukt! haha, ja men absolut! tänkte faktiskt oxå på det för inte så länge sen att jag skulle ta å kolla upp när du kan ses =D hur har du det här nu framöver? imån (torsdag), fredag? tror det är plugg på förmiddagarna dessa dagar men vi kanske kunde ses en eftermiddag/kväll eller nåt kanske om inte annat? =) vi får pratas vid mer på msn kanske =D



självklart kan jag fixa lite =) har de flesta som jag haft innan sparade med koder å allt så det kan vi kolla på å fixa till =) det va rena hebreiskan för mig med innan, haha, men med niclas hjälp å massa läsning på internet om det så lärde jag mig lite grunder iaf.. vi kan ju prata mer om det när vi ses sen :D



KRAM!!

2008-11-26 @ 20:32:50
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

Jag med... men en del av mej hoppas hon kommer tvåa, dom får pris dom med... faan jag skulle inte ha lovat det där med fotot!!!!! Jag är rädd!

2008-11-27 @ 10:04:37
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0