samtal på förlossningen

För en vecka sedan var ju vi på samtal på förlossningen om Oliwers födelse, att han kom för tidigt. Träffade en superbra läkare som jag kände igen sen vi låg på neonatal med OLiwer. Hon gick läkarronden då och jag kommer ihåg att jag redan då tyckte att hon var bra. Ialla fall så sa hon att det finns en liten risk för att även detta barn kommer förtidigt och därför vill de ha extra koller med mig vilket känns sååå himla skööönt!!! Jag berättade även att jag kräks väldigt mkt och skulle då få utskrivet tabletter för detta, kommer ej ihåg vad dessa heter men Kalle sa att de är superstarka och att jag kommer typ gå runt och känna mig drogad så jag tänker inte hämta ut dem, hellre mår jag dåligt och kräks än går runt och känner mig påverkad med ett barn i magen hur wierd skulle inte det vara??? Jaja hur som helst så föreslog hon även ett VUL jag blev jättechockad och superglad, trodde nämligen att jag skulle få vänta till riktiga UL innan jag fick se bebisen. Men vi (Oliwer och Kalle var oxå med) fick se det lilla livet redan nu och jösses var den for omkring riktig vilding det där!! Allt såg bra ut man kunde ej se kön ännu och det var bara en bebis. Jag har varit lite rädd över att det skulle kunna vara två eftersom jag redan nu är ganska stor men det var som sagt bara en. OLiwer pratade om bebisen sen och gör det fortfarande till en början trodde han att bebisen låg i mammas tuttar men har nu försökt förklara att bebisen ligger i magen:) Enligt Oliwer så heter bebisen iaf Robin som lille kusinen och han är såå sööt här hemma när han hämtar sina dockor och kör runt dem i vagnen här hemma:)

Nä nu ska vi ta och göra oss i ordning ska åka till Enköping senare idag och kolla på en ny vagn!! Ja jag vet jag har hela tiden sagt att jag absolut inte ska ha en ny vagn min duger så bra och blabla bla... Satt iaf och kollade på blocket bara för skojs skull när en superfin vagn dök upp till ett väldans bra pris oxå så tänkte att äh vi ringer och kolla oxå bara för skojs skull om den finns kvar och det gjorde den... så ja, nu ska vi åka och kolla på den och förhoppningsvis så får den följa med hem:)Lägger upp en bild sen om det blir så att vi köper den.
Ha en bra dag allesammans!!

Peace and Love

Jordgubbar

MMM mummmms har precis ätit massa jordgubbar sååå himla gott!! Känns verkligen som sommar då! Annars så rullar allt på, var på Josefin och Nicklas bröllop i helgen, SUPERBRA och SUPERFINA!! De är ett helt makalöst par ... de har varit tillsammans i 13 år (tror jag) har tre barn har haft en del motgångar genom dessa år men ändå lyckats stå fast vid sin kärlek för varandra. När man är tillsammans med dem så märks det inte att det gått 13 år utan de ser fortfarande lika nykära ut och är så där kärleksfulla mot varandra, helt underbart att se tycker jag. Där kan man verkligen tala om att kärleken övervinner allt!!

Helgen innan spenderades på Kolmården tillsammnas med världens bästa grannar! Supermysigt hade vi, trots regn på lördagen så kompenserades det med massor av sol på söndagen. Bodde på ett jättemysigt hotell i närheten utav Kolmården... Oliwer älskade verkligen alla djuren men allra bäst var delfinerna, shit vilken fantastisk show! PÅ lördagen hade Kalle och Matte bokat bord på restaurang inne i Norrköping ( hade lyckats boka i Linköping så när vi kom fanns det inget bord men som tur var kände ägarna varandra så det löste sig iaf) detta p.g.a morsdag urgulligt gjort som uppskattades massor av de gravida mammorna;)..... Appropå gravid så går jag/vi in i vecka 14 idag, känner mig som en uppblåst flodhäst med stripit hår, mörka påsar under ögonen och en urken andedräkt p.g.a allt kräkande, fräscht?? NEJ inte direkt.... +6 kilo redan nu känns inget vidare men vem fan orkar ens tänka motion nu inte jag iallafall det får bli när ungen är ute och jag förhoppningsvis mår bättre...

Nä nu blir det lite soffhäng sen sooova, ska till förlossningen å prata imorgon å sen jobba!

Peace and Love

Ja just de är lite orolig över min mamma som är på sweden rock hoppas hon sover ordentligt och inte bara partar loss... jaaa jag vet det är ombytta roller nu för tiden men jag trivs faktiskt och tycker det känns helt okej att ha ett "normalt liv"  

RSS 2.0