Jag har blivit moster igen!!!!

Jaaaa ååå han är såååå söööt!!!! I onsdags den 26/8 - 09 föddes lilla ROBIN kl. 09.50!!!!!!!!

Mathias ringde mig kl. halv åtta på morgonen å frågade om jag kunde komma ner och ta hand om tjejerna för de var tvugna att åka till förlossningen=0. 4 veckor tidigt så det var inget jag räknade med , så det var bara att ringa praktiken och säga att jag inte skulle komma, å sen for jag och Oliwer ner. De hade skjutsat R &A till min mormor så vi åkte dit. KL. 11 ringde mamma som av en slump var inne samtidigt på sjukhuset och berättade att de hade fått en son! Fatta snabbt det hade gått! De hade kommit in till förlossningen ca 9.00 och 9.50 är han allltså född=0
I fredags fick de iaf komma hem och då fick jag träffa honom, han var såååå söööööt och jättesnäll sov typ hela tiden så när det var dags för mat så fick vi försöka väcka han:D Längtar redan tills vi ses igen mosters lilla älskling! 



Va fan...

vad jag är dålig på att skriva här!!! Har liksom kommit av mig helt, kan iof bero på att fokus just nu ligger i C-uppsatsen. På måndag börjar två veckors praktik, ska bli kul att få "komma ut" lite i verkliga livet igen.
Här hemma har väl inte hänt något större , varit till Ikea idag och handlat lite tog även en tur runt på köpis och fick med oss vinterkängor till Oliwer, så nu fattas bara en mössa!
Imorgon åker vi ner till Kalles pappa och stannar till söndag. Jag och Kalle hyrde slamdog millionere igår och den var verkligen superbra, den rekomenderas starkt!
 
Oliwer pratar på som aldrig förr och varje dag kommer något nytt ord. Han är i en himla rolig ålder just nu tycker jag, men han har även visat på att han är fruktansvärt envis, så där gäller det att vi är starka..

Dags att laga lite mat! Ikväll ska jag försöka orka lägga över bilderna....

Kram

Första dagen!

Idag var första dagen i skolan efter ledigheten. Idag påbörjar jag sista terminen, sedan i december så kommer jag förhoppningsvis ha min lärarexamen, hur jäkla sjukt är inte det då?? Det var ju en hel del att ta in idag men det ger väl sig så småningom. Det var även Oliwers första dag på förskolan igen efter sommaruppehållet, och det gick hur bra som helst. Han vinkade till pappa i morse som egentligen hade förväntat sig att stanna kvar, men som snopet fick traska hem:) För övrigt så pratar han en hel massa nu, det dyker upp nya ord varje dag och han blir jättefrustrerad om han inte får fram det han vill. Japp en envis liten unge är han allt!
Helgen har vi spenderat i Febro då Kalles pappa tog en tur till Åre så fick vi vara husvakt. Vi passade då på att träffa mamma och syster och ta en sväng ner på badet. Åkte även till pappa och träffade Fia, Stefan och lilla Ellen. Jätteskön helg med massa avkoppling. Kollade film i fredags med Joel, tror den hette "Hangover" hahaha den var faktiskt kul, kan jag rekomendera.
Nu har jag nästan fått igenom namnbytet överallt oxå, bara swedbank som krånglat lite men snart är nog det också löst:) Många har frågat om jag inte känner att jag har tappat min identitet genom att byta efternamn, men varför skulle jag det?? Jag är ju fortfarande jag, nä jag tycker inte att det känns ett dugg konstigt.

Måste ladda över bilderna från kameran så ni får se lite av vår underbara semester!!
Ha en fortsatt bra dag!
Kram på er!


Dags för sen uppdate!

Ja, här kommer en liten sen upptadering om vad som hänt. Kan ju börja med att tala om att maten på Robbans restaurang var super, så har ni vägarna förbi kungsbacka ska ni gå till ån och sätta er på restaurang Åsidan, kan varmt rekommenderas!
I onsdags då åkte vi ner mot Halmstad blev ett litet stopp på Tylösand med ett dopp i havet, helt underbart. Efter det åkte vi till Örkelljunga där vi bokat en stuga på en camping som var helt okej. Torsdag åkte vi vidare mot Vinslöv där vi bokade in nästa stuga. Denna camping låg bara någon mil ifrån Kristianstad så då passade vi på att hälsa på svärmor och Hans som bjöd på middag och en tur med båten. Oliwer älskar båtar och blev helt överförtjust! På fredagen så bar det av mot Åhus till Dans stuga, där vi skulle tillbringa helgen tillsammans med Dan och Fredrick. När vi kom dit packade vi ihop lite fika och begav oss till stranden, åhhh vilken strand!! Helt makalös!! Efter det gick vi hem och förberdde maten, Hans och Isabella kom oxå dit och åt middag med oss. Lördagen tillbringade vi hela dagen på stranden, såååå avkopplande att bara ligga och lyssna på vågornas skvalpande mot strandkanten och vinden som svepte runt om oss, helt fantastiskt! Oliwer och Kalle byggde sandgropar och fångade maneter blev en del badande ochså även om det var en aningen kallt. Kvällen avslutade vi ute på verandan insvepta i varsin filt och med en kopp te, samtalandes om livet och vad det har att erbjuda:) Söndagen bar vi iväg hemmåt, efter att Oliwer fick stanna till och rida lite på en av Fredricks hästar, gissa om han vart glad?!
LÅÅÅÅÅÅÅÅNG resa hem kändes det som men nu är man inne i vardagen igen. Har redan hunnit vara i skolan två dagar och skrivit på två PM till sommarkursen, bråkat med studera.nu och antagningen och imorgon ska jag till skolan igen och gå en databassökningskurs på två timmar. Nästa vecka sätter skolan igång på riktigt så då hoppas jag att jag har en plats på pedgogik eftersom jag och Elinor redan bestämt vad vi ska skriva om, kan ju bli liiiite svårt om jag då ska skriva för did. och hon för ped.??? Det går ju inte så de måste helt enkelt hjälpa mig på nått sätt tycker jag! Nog om det, helt sjukt är iallafall att jag endast har en ynka termin kvar på högskolan sen är jag färdigutbildad lärare, hur skumt är inte det då??!!
Aja nu ska jag försöka sova iaf så jag orkar upp imorgon, by the way så kollade jag och Kalle på filmen Mammut alldeles nyss och den var sååå bra, rekomenderas starkt att ses, många tankar och känslor river upp efter man sett den kan jag lova!
Ha de så bra all of you!
Puss å go natt


RSS 2.0