Alwins inskolning!!

Har ju glömt att skriva om Alwins inskolning:0 Han började skolas in för drygt två veckor sedan. Jag var med honom tre hela dagar och han fixade de kanon! Kom lite då å då och ville tula men sen blev han för nyfiken och gick iväg. Somnade på första vilan (då var jag med) men även sen när jag lämnade honom för att gå hem. Andra veckan började jag jobba så då skulle pappa vara med men han lämnade han både måndag å tisdag och var sedan hemma utifall det skulle bli nått, men det blev det inte så på onsdagen v.2 så blev han officiellt inskolad!! Stooora lilla killen våran<3 Så nu när vi lämnar honom så tittar han lite, vinkar å sen är det inte mer med det. Även vilan går han in å lägger sig själv på madrassen å tvärslocknar, snuttgrodan!! Så himla skönt att allt funkar så bra:)

Puss å kram


Ängla healing!!!

Kom på att jag glömt att skriva om ängla healingen jag fick för nån vecka sedan! Alltså vilken häftig upplevelse!! Det började med att jag kom dit och fick sätta mig ner så skulle vi prata lite om hur jag mådde. Så jag började berätta men ganska snart så började jag känna lite lätt hjärtklappning + att jag fick en " känsla" i kroppen som jag inte kan beskriva. Jag berättade detta å då sa hon att hon också kände av energierna, å att jag inte skulle vara rädd (eftersom jag berättade att jag aldrig varit på något sådant här tidigare). Så vi behövde inte prata så mkt utan körde igång behandlingen direkt. Under healingen fick jag ligga på rygg medan hon höll händerna över kroppen på olika ställen. Å eftersom det heter ängla healing så får man budskap/ vägledning av änglarna. Jag fick det av min skyddsängel som varit med mig sen jag föddes, detta var en fantastisk upplevelse. Även själva healingen som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva utan det måste upplevas! Allt blev så starkt å alla känslor i kroppen bara vällde ut så som glädje, sorg, tacksamhet, i en enda stor känslo karusell. Ena stunden låg jag och storgrät (fast jag försökte hålla emot så gick det inte) jag blev jätte varm å frös omvartannat. Å när hon höll händena över magen så bubblade det till för att sedan bli helt lugnt. Hon berättade efteråt att det inte är så vanligt att man känner så mkt som jag gjorde redan första gången men a det var verkligen super häftigt! efteråt blev jag väldigt trött å frysen men har känt ett lugn i kroppen som jag inte kännt på länge. Ska dit igen den 1 feb å ser jättemkt framemot det:)
Kram på er!


Bra less!!

NU börjar jag bli less på allvar... Vad gäller våra lampor... Vi har bott i huset under ett års tid nu å inte fått upp en enda taklampa!!!!! När jag har bett min man om hjälp så har han bara sagt att det fattas en det ena eller det andra men han har LOVAT å fixat.. Ja tjena när dårå??!! Nu lova han igen när han va hemma under inskolningen med Alwin men tror ni det blivit nån lampa? Näää!!! Inte en enda!!!! Det finns ( men inte så länge till) en befintlig lampa i vardagsrummet som fungerat som "taklampa" men nu har Alwin haft sönder den eller det som är kvar kommer ramla sönder vilken dag som helst å då har vi ingen lampa, förutom fönsterlamporna då. Så, nu efterlyser jag en person, kille tjej spelar ingen roll men som är villig å hjälpa mig sätta upp nya, för av min egen hälft får jag nog inga lampor!!!!
(i vissa finns det iaf glödlampor)


Bilder på byrån:)

Här kommer lite före å efter bilder på hallen och vår nya fiina byrå:) blev mkt bättre å Alwin river inte ut allt längre;)
Ljusen har jag gjort själv, ljuspåsen tradera och likaså hjärtat:)
Kram


Vinterdag!

Idag var det riktigt kallt ute men snön lyser fortfarande med sin frånvaro, så fick ta vagnen istället för pulkan till skogen idag. Vi hittade en koja där igår som jag antar att förskolan här i Marma har byggt, så den lånade vi idag å hade jättemysig picknick i. Oliwer älskar att vara ute i skogen å likaså lillebror så det är skönt att ha den alldeles bakom huset:) Nu är brasan tänd så nu ska vi bara mysa å hoppas pappan i huset snart blir frisk för nu är det hans tur att ha halsfluss:(
Trevlig myslördag på er!


Härlig dag!

Idag har varit en sån dag då jag hunnit med väldigt mycket. Det började med att jag å barnen tog en sväng i skogen och hälsade på trollen;) sen for jag till mehedeby kursgård ( där för övrigt jag å mamma var igår oxå) de hade 50% på alla saker så blev lite handlat bl.a en ängla kortlek (orakel kort) som jag ska lära mig nån kväll här. Sedan bokade jag in min första tid där, ska bli spännande och se! Berättar mer när jag varit där ska dit på tisdag:)
Sen åkte jag hem barnen fick lunch å sen stack jag,helt själv, helt osminkad, helt ofixad (kammade inte ens håret) till Ikea:) Köpte en byrå till hallen, en rittavla till Oliwer, två blommor, pennor. Åkte 14 å va hemma 16 igen, snabba ryck!! bild på byrån kommer sen men visar lite bilder på fynden från kursgården:) Änglarna valde Oliwer en på han å en på Alwin som nu får stå vid farfar.
Puss på er!


Nytt år!!

Här hemma blev det ett lugnt nyår då jag haft frossa å ont i halsen. Blev ett besök på akuten i dag som visade att jag har halsfluss + att sänkan var jättehög. Så det blev pencilin och vila i ordination. Så vi tände lite tomtebloss med barnen och åt lite mat sen blev det tv:n resten av kvällen. Haha sen har vi nu äntligen hyrt jägarna 2 har försökt titta på den vid två tillfällen men har inte velat funka så nu håller vi tummarna ikväll;)
Med barnen är det bara bra Alwin tultar runt å röjer som aldrig förr;) vårat lilla charmtroll... Å Oliwer han leker och håller reda på lillebrorsan när han gör bus;) trollungar:):)
Nu blir det till att vila lite!
Kram!
Bilderna är från jul å på minnestavlan som jag gjorde till Kalle på hans pappa:)


RSS 2.0