Jobb Jobb

Nu har jag jobbat lite mer än en vecka å det känns underbart! Klart att det kommer att vara långa dagar men det är ändå sååå värt det. Har även haft turen att få arbeta med jättebra och trevliga pedagoger och jag tror att vi kommmer att bli ett bra gäng. Lite tid tar det ju att komma in på ett helt nytt ställe med både att lära kännna barnen och personalen och även alla rutiner men jag tycker det ha fungerat riktigt bra:) 
Oliwers farmor har varit här på besök under helgen (torsdag till lördag) så då fick Oliwer va hemma med henne i fredags och dom hade haft det sååå mysigt:) Jag och kalle fick även tillfälle att gå på bio vilket inte har hänt sen Oliwer va liten. Vi såg iaf filmen Avatar som var en riktigt annorlunda men otroligt bra film som rekomenderas varmt. Efter bion gick vi och käkade på helt enkelt som har mycket bra mat, en lyckad kväll blev det alltså:) Sen igår hade vi julgransplundring här och dansade runt julgranen och Oliwer fick slå sönder pepparkakshuset med en hammare, snacka om lycklig! Så igår åkte alla julsaker ut i förrådet igen lite trist men ändå skönt att få plocka fram och byta alla gardiner igen. Efter det skjutsade vi farmor till tåget och vinkade av och vi åkte hem och fortsatte pyssla, tror Oliwer saknade sin farmor då han sa " kåne åka tåg famo" (Farmor åker tåg till skåne) ett antal gånger igår såå sööt! På kvällen hämtade Kalle hem sushi som vi åt framför tv:n och bara mös. Idag ska vi ev. åka och grilla korv i Hemlingby tillsammans med våra grannar så det ser vi framemot, alltid lika trevligt och ses!
Nä dags att gå å göra lite nytta igen då! Ha de då bra så länge, kan fortfarande inte ladda över bilder men det kommer så fort jag lyckas. Krma till er!

Nytt år nya utmaningar

Gott nytt år alla ni som läser denna blogg. Satt och kollade igenom vad jag skrivit förra året ungefär vid denna tidpunkt och såg då att jag gladdes över det nya året som då innebar giftemål och lärarexamen. Känns lite skumt att förra året var jag såååå uppe i varv nu inför att gifta mig den 27/6 och vi åkte ner till Kristianstad den 5 januari förra året för att prova bröllopsfrisyr å nu sitter jag här ett år senare som en gift kvinna, ja jisses!! En lärarexamen har jag lyckats fixa också och även ett jobb det första jobbet jag sökte fick jag hur sjukt är inte det då??!! Ja jag har mycket att glädjas åt så här i början på det nya året. Skrev även förra året att jag hoppades att det skulle bli ett år fritt från tragedier men så blev det tyvärr inte, då en mycket nära vän till kalles familj sorligt nog var tvungen att lämna jordelivet alldeles för tidigt... Tyvärr fick inte jag möjlighet att lära känna denna underbara männinska (som jag ändå vet att hon var) då hon på det få gånger vi hann ses satt ett avtryck hos mig som gör att jag inte kommer kunna glömma henne. Vi tänker på dig och vet att du ser, hjälper och stöttar oss när vi behöver det...


Hmmm detta år vad kan det ha att erbjuda då tro? Jobb så klart som förhoppningsvis håller i sig ända till sommaren vilket innebär ÄNTLIGEN EN FET JÄ..LA LÖN!!!! jaaaa ALLT är bättre än CSN!!, umgås mkt med familj och vänner + att i år blir det ännu ett bröllop att se framemot då min underbara bästa vän ska gifta sig och jag har fått äran att vara en av hennes tärnor!! WWWiiihhhooo!! Åhhh det ska bli sååå spännande, mycket planerande i år också med andra ord:) Sen nu i Mars kommer bästaste Linda upp från Jönköping och tänkte stanna här i ett par dagar å det ska bli såå kul att träffas igen:) Jaa det är väl det som jag kan komma på nu som kommer att hända 2010, men det blir säkert fler roligheter som kommer inträffa under året får vi hoppas;)

Ha nu ett underbart år och lev och njut av allt som finns och ta till vara tiden på allra bästa sätt, det ska jag göra!!!!!!! Kram på er!!!!

RSS 2.0