The secret!!

Mm har ju lovat att jag ska berätta om vår hemlighet och det ska jag göra. Har varit lite svårt att hålla detta hemligt, jag är ju inte så där jättebra på sånt iaf inte när det gäller positiva saker. Men vi har velat vänta tills allt är klart och ja, ikväll blev de det. Vi har nämligen blivit HUSÄGARE!!! Skrev på kontraktet nu ikväll så ja, från och med 1 november så flyttar vi in i vårt hus!!! Å nä det är inte vilket hus som helst utan vårt drömhus!!! Heeelt galet känns det! När jag har föreställt mig om hur mitt hus ska se ut så är det just ett sådant här hus. Tyvärr ligger det inte kvar på hemnet längre så jag kan ej visa men så fort vi flyttar in så ska jag knäppa kort och visa er. Det är ett gammalt hus sen 1922 med mycket av den gamla stilen bevarad men även mkt nytt så vi behöver typ inte rusta någonting. Ska bygga en toalett/dusch på nedervåningen men annars så får allt vara som det är! Huset har 6 rum och kök + källare med jättestor tomt och det ligger i Marma så nu får vi även lite närmare hem till familjen vilket känns kanonbra! Jag är såååå himla lycklig nu så det går inte att beskriva det känns fortfarnade helt overkligt men kanonbra svårt att ta in liksom. Äntligen har turen kommit till oss känns det som, äntligen får vi bo nånstans där allt är vårt bara vårt ska bli sååå himla sköönt!!
Japp så nu vet ni!! Tycker det var lite coolt att så många trodde vi väntade tvillingar tror inte jag skulle kunnat hålla tyst om det så här länge hihi!


Peace and Love!

You want to know a secret.....

mmmmmmm jag/vi bär på en liten hemlighet som snart inte kommer vara en hemlighet längre... fast i några dagar till håller vi det hemligt...... på måndag kväll släpper vi nog bomben:)

Håll ut!








Peace and love!

Åhhh va jag är glad!!!

Yees!! Jag har fått igenom havandeskapspenningen från försäkringskassan så från och med 13 oktober får jag gå hem och invänta bebis!!!! Nu känns det som att jag äntligen kan slappna av lite! Detta innebär att jag kommer att ha tid hemma och bara vara vilket gör att bebisen förhoppningsvis inte kommer alltför tidigt! Guud va skönt det känns! Nu behöver jag inte gå å oroa mig lika mkt som jag gör/gjort det nästan varit "åh yes en vecka till avklarad utan någon bebis eller konstiga värkar" å så ska det ju inte behöva kännas men det gör det, psykiskt!

Liite tur till oss då!! Skööönt!

Peace and love

Min lilla stora kille!!

Jaaa åhh va han har vuxit denna sommar min lilla stora kille! Min lilla kille är inte så liten längre, fällde upp skötbordet idag då jag insåg att vi inte använt det på hela sommaren! Vet inte riktigt när han slutade med blöjan men tror vi började försöka i våras nångång och det fungerade hur bra som helst förrutom när han skulle bajsa. Men nu under sommaren så har han fixat det oxå på toaletten så nu har han bara blöjan på natten men tror nästan han skulle klara att vara utan då oxå.

Nappen kastade han dagen efter sin 3-års dag till delfinerna i Gudinge (blev lite långt att åka till kolmården igen). Å det har gått över förväntan. Iof har ju inte han haft napp dagtid sen han började förskolan (1år och 2månader) då jag tyckte att den försämrade hans tal det satt liksom nått ivägen och var irritterande för honom:)  så när den inte användes på förskolan så gjorde vi inte det hemma heller och det har aldrig varit några direkta diskussioner eller utbrott utan han har vetat från början att den bara används vid natten. Så nu när det var dags att kasta den så pratade vi lite om det i ungefär en vecka och frågade honom var och till vilket djur han ville kasta den, han valde ju självklart delfinerna:) Varför det hände just vid hans tre års dag var inte planerat mer än att jag ville att han skulle hinna kasta bort den innan vårt andra barn kommer, för hur som helst är det ju ett beroende som ska tas bort och man vet ju aldrig innan hur lång tid sådant tar. Ville därför inte att det skulle krocka med nästa barn som kanske kommer att ta till nappen så vi ska behöva vänja av Oliwer precis då och det blir massa onödiga konflikter och eventuell svartsjuka, nä bättre att få det överstökat innan tyckte jag. Hur som helst så har det gått över förväntan. Första natten gick HUR bra som helst! Sen har han frågat ibland efter den men när vi säger att den är hos delfinerna så accepterar han det och tar till sig antingen hans bil eller nussen eller ninen (kaninen). Så ja, han är HUR DUKTIG SOM HELST!!
Välling har han heller inte druckigt sen han började förskolan endast kvällsvälling för att sova bättre men slutade även med detta för säkert 1 år sedan. Slutat sova har han gjort denna sommar oxå "ne mamma" säger han å skrattar " jag är stor poke nu"säger han när jag frågar om han sovit på förskolan:) gullunge!!
Jag fattar inte vart tiden tar vägen, vad hände liksom, igår var han den där lilla lilla bebisen och nu är han stor!! Det blev så verkligt på nått sätt när skötbordsdelen försvann!!! Ja, liten börjar bli stor det är väl bara att gilla läget antar jag!

Peace and love!

Är sommaren över nu?

Känns så iallafall kallt,grått och mulet har det varit idag så vi har hållit oss innomhus och kikat på film. Oliwer fick hyra film ,kung fu panda, helt ok faktiskt.
Annars så rullar allt på jag har hunnit jobba två veckor redan och det känns faktiskt helt okej, nya barn, nyomgjort på förskolan så , ja, allt känns bra helt enkelt. Har varit till Bm oxå å fått lyssna på bebisen en livlig liten en är det allt:). Hon skrev även ett separat intyg till försäkringskassan angående havandeskapspenning då hon absolut tycker att jag borde få detta med tanke på min situation. Förklarade även för henne att jag känner en viss oro för att även detta barn ska komma för tidigt. Visst, det känns jättetryggt med alla dessa extra kontroller men det kan även bli lite stressande, för vid minsta lilla känning så blir jag orolig och börjar känna efter hur det känns är det förvärkar, foglossning men hoppas att detta ger med sig snart... 

Har idag iaf beställt ny vagn till bebisen:) Vi har letat begagnat men nu så hade det erbjudande på just den vagnen som jag vill ha (babytravel amsterdam) på babyproffsen så då slog vi till:) Känns superskönt att redan nu ha vagnen klar ska försöka lägga in en bild på den sittddel och liggdel  båda i svart har vi valt. Pris för båda delarna blev 3498 heeelt okej pris tycker jag!
Nä nu ska jag gå iväg å pussa på mina prinsar!
Peace and love!

RSS 2.0