sommar sommar härliga sommar

Jaaa vilken underbar sommar vi har/haft!! Vi har varit iväg å badat massor med syster, hunnit med en sväng till furuvik, varit till Östhammar/Öregrund och hälsat på Mogge & Malin och därimellan landat här hemma och bara varit.. heeelt underbart!!! Dessutom har jag två veckors semester kvar lovely!!! På torsdag åker vi ner till Kristianstad för att hälsa på farmor/svärmor/mamma och alla andra släktingar till Kalle, det ska bli supermysigt!!

Annars så rullar graviditeten på (går in i vecka 20 idag), tror jag hade min första riktiga foglossning igår, inte kul:( Kunde inte stå,gå eller sitta utan det bara värkte och värkte i ryggen och ner mot bäckenet blev först lite rädd ifall det kunde vara urinvägsinfektion men all värk är borta idag men ringde barnmorskan för säkerhetsskull. Till en början så tyckte hon inte att jag skulle oroa mig men efter att ha läst min journal så blev hon av en annan åsikt och tyckte absolut att jag måste göra ett urinprov. Hon påpekade dessutom att får jag så ont igen så som jag beskrev det, så måste jag direkt ringa till hälsocentralen eller 1177 så att en läkare får titta på mig och att jag redan från v.23 får ta kontakt med förlossningen om detta skulle upprepa sig... Hon frågade även om jag hade semester och sa sen att jag måste passa på å vila så mycket som jag bara kan...Känns inget vidare direkt jag vill ju kunna jobba så länge som möjligt så hoppas verkligen detta bara var en tillfällighet...för hur fasiken ska jag kunna vara stilla till December??? Å samtidigt så vill jag ju inte ha en förtidig graviditet å behöva ligga på sjukhuset igen... jajja bara hoppas på det bästa och som hon sa vila så ofta som möjligt... liiite svårt med en trotsig 3 åring här hemma men ska verkligen försöka.....

Summer love!!!

3 års dagen!!!

har ju glömt att blogga om när min lilla prins fyllde 3 år!! 3 år!!! Vart har tiden tagit vägen??? I alla fall så hade vi kalas här hemma på midsommardagën eftersom det var Oliwers födelsedag. Han fick massor av fiina presenter och jag tror att han var en mkt nöjd pojke efter dagens slut:)
Här kommer lite bilder från dagen!



Min älskade unge såå jäkla sööt!! Tänk att vi hade turen att det var just DU som kom till oss, mamma och pappa älskar dig över allt annat på denna jord!!!
PUSS min PUSSGURKA!!!


Jag vill....

sååååå gärna ha ett hus nu!!! Jag börjar känna mig färdig med radhus nu vill jag ha en villa helst på landet, nära hem till familj och vänner. Jag vill inte bo mitt inne i nått samhälle utan helst lite utanför, jag har tittat och hittat några jättefina hus men tyvärr så är det ju nått som inte är riktigt bra, antingen för litet, för mkt renovering, nära vägen osv. jaa jag vet att jag är väldigt kräsen oxå men känner att jag måste verkligen trivas i det hus som jag/vi faktiskt köper tanken är ju att vi ska kunna bo där helst resten av våra liv. Jag vill inte bara kasta mig in i nått som inte känns helt hundra bara för att få bo i hus, men jag hoppas verkligen att mitt/vårt drömhus dyker upp snart. Vi har ju ett som vi båda känner mkt för men har nu insett att det kommer ta alldeles för många år innan vi kan flytta in där om det ens överhuvudtaget kommer att bli aktuellt. Så vet ni om nått hus som kommer bli eller är till salu runtikring Tierps trakten, typ tolfta, Månkarbo eller liknande så HÖR AV ER!! Gärna ett lite större hus som kanske behöver renoveras lite än ett litet hus som måste byggas ut. Gärna ganska stor tomt/trädgård så jag kan odla mina grönsaker, buskar, jordgubbsland, växthus mm.

Framtiden here we come!!

Peace and Love

RSS 2.0