Min lilla prins, partydags och lite förvirring!

I förra veckan när jag var hemma och var sjuk så fick Oliwer stanna hemma från förskolan då jag inte orkade gå iväg med honom. Då i slutet på den veckan när jag började känna mig lite piggare så började vi potträna lite smått. Det gick superbra! I söndags så klarade ahn att hålla blöjan torr hela dagen + bilresan hem från syrran. Jag fick påminna han om toaletten och då gick det hur bra som helst. Sedan igår eftermiddag när vi kom hem från förskolan så fick han ha bara kallingar på sig och då sa han till själv när han ville gå på pottan, såååå himla duktig min lilla prins! Nu hoppas vi att detta håller i sig så imorgon ska vi ner på stan och inhandla kalsonger då han bara har tre stycken som vi turas om med nu. Måste även handla nytt regnställ då hans blivit för litet.

Ikväll så ska Kalle få färga håret på mig så jag (förhoppningsvis) blir lite snygg till i helgen då det blir lite återträff i Uppsala med några utav mina bästa tjejkompisar, ska bli såå kul. Vissa av dem har jag inte träffat på flera år medan två var med på möhippan och den ena och en till var med på bröllopet. Längtar massor!!! Förresten så när jag fick inbjudan så frågade jag Kalle om det var okej att jag åkte iväg då (den 26 alltså) jag sa "vi har väl inget viktigt inplanerat då" Kalle tittar bara på mig då och flinar lite och frågar "om det inte är något som jag glömt?" Nä svarar jag lite smått irreterad vad fan skulle det vara?? Då Kalle svarar: Min födelsedag!!!! OOOppps I did it again......:)

men efter som han är världens bästa så gick det bra iaf:)


Fredagsmys!

Idag har jag och Oliwer haft besök utav våra kära vänner Sanna och Emilia. Därav så bestämde jag mig för att för första gången i mitt liv att baka muffins igår. Ja jag vet att det kanske är i senaste laget, men jag gillar egentligen inte kakor och bullar, inte så pass mycket så att jag ställer mig och bakar det iallafall. Men nu har jag ju skaffat mig barn och lekamrater och mammor som säkert tycker det är trevligt med nybakta kakor och bullar så då var det väl liksom dags:) I recptet stod det att det skulle bli mellan 15-20 st jag lyckades nätt och jämt få ihop 9st:0 Å ja jag gjorde precis som det stod i receptet, men de blev bra ändå:)

Nu ska jag ha litet eget fredagsmys då Oliwer sover och Kalle blev kvar hos sin pappa. Blir nog en kopp te framför tv:n. Ha de gött alla mina vänner!!
Love

Sjuuuuuk!

Japp har legat hemma sen i måndags med en rejäl förkylning. Idag känns det väl lite bättre, men inte så pass så att man orkar göra något. Oliwer fick idag vara hemma med mig, då jag inte orkade gå med han till förskolan, så idag ska vi ha en riktig mysdag! Igår fick han följa med pappa till farfar och vara hela dagen med sin favorit Joel.

Ihelgen var vi nere hos mamma, passade då på att gå och bada, barnen älskar det. Sedan i lördags umgicks med syster och alla barnen för att sedan åka iväg till farfar för att äta middag. Eftersom vi bestämt oss för att åka hem på kvällen så köpte inte jag några blöjor utan vi hade två som Oliwer skulle klara sig på. Men när kl. började närma sig sju så kände vi att vi kunde ju lika gärna stanna kvar så kunde Oliwer få somna där. Dagen efter sen så fanns en blöja kvar som Oliwer fick, vi skulle då bara äta frukost och sen åka hem. Men vår lilla prins valde då att baja i den blöjan så farfar fick offra en av sina vitskjorotor och göra en tyg blöja till Oliwer som han kunde åka hem i, snällt va:)

Nu så ska jag å prinsen gå och se på Råttatouille och mysa lite, ha en bra dag alla!


 


Back to school!!

Ja, den här veckan har man varit tilllbaka i skolan igen då. Trodde att det skulle vara klart med handledare och så nu men icke! Fick veta att vår seminareledare även skulle vara vår hanldledare men då vi inte kommer överens så har vi äntligen fått byta grupp. Han bad oss gå ut ur hans klassrum då vi inte var intresserade av att skriva om mobbning och vara med i hans projekt grupp. Vi vill skirva om alternativ och kompletternade kommunikation för barn med funktionshinder eller där talet inte fungerar och se vad för hjälpmedel som finns att tillhandahålla, typ. Han tyckte tydligen inte detta var en bra idè så vi fick efter många om och men byta seminarie grupp och handledare. Tyvärr har vi inte fått träffa varken gruppen eller handledaren ännu så vi vet fortfarnade inte om vårat ämne är okej att skriva om och hur vi skulle kunnna skriva och lägga upp arbetet. Hoppas det klarnar tills nästa vecka, känns som om klockan bara tickar på och inget blir gjort....

Igår kom min mamma hit och vi tog en liten shopping tur till Valbo. Det blev ett par leggings, overknee strumpor, mössa, en kofta, en t-shirt till Kalle och Oliwer fick en buss och en pyjamas med massa traktorer på som han vägrade ta av sig:) En mycket härlig dag!


Kram

Tråkigt

Just nu sitter jag hemma hos svärfar, har varit här sedan igår. I fredags vr det sista dagen på praktiken, hur tråkigt som helst. Denna period har det varit jätteroligt att vara där. Personalen, barnen och föräldrarna har varit toppen, fick en jättefin ljuslykta av dem. Den här veckan och resten av terminen blir det alltså till att vara i skolan och skriva c-uppsats, helt sjukt. I december kommer jag vara färdigutbildad och kommer äntligen att få arbeta med det absolut bästa som finns, nämligen barn. Tänk att få vara med och se alla framsteg som barnen gör, all glädje, spontanitet, kreativitet, att få se alla barns olikheter, att få hjälpa barn som har det svårt, tänk at få vara med om dessa saker varje dag + att få ge barnen denna kunskap genom lek, måning, utomhusmiljö med mera och detta på arbetstid hur lyckligt lottad är man inte då?? Ett mer varierat och lärorikt arbete kan man nog inte ha anser jag iaf.


Igår var vi och träffade Amanda och Ronja och så klart lilla Robin. Han är sååå himla sööt och snäll. Han påminner jättemkt om Oliwer när han var så där liten.

Oj då nu ska Kalle och svärfar upp och arbeta lite i ladan så nu ska jag gå å ta hand om vilden här, få se vad vi ska hitta på??? Hoppas alla får en bra dag!
Kram

RSS 2.0