Helg,kvälls jobb sökes!!!!

Jag vill ha ett helg,kvälls jobb NU!!!!!!!! Fan jag klarar inte av å leva så här längre!!! Aldrig några pengar över.. så fort räkningarna är betalda så är det typ ett par ynka kronor kvar.. fan... okej att jag får en slant då å då av min käre man men jag vill ha egna pengar!!! Jag vill kunna unna mig och barnen saker å ting speciellt nu när sommaren snart är här.. Tack gode gud så har iallafall Kalle äntligen fått tag på ett heltidsjobb som iof sträcker sig över sommaren men va fan vi får spendera helgerna ihop, we need the money!!!! I förra inlägget så ville jag absolut inte börja jobba och så är det lite fortfarnade men nu måste jag jobba och jag börjar längta lite till januari då jag kan börja jobba på riktigt och få in pengar igen.. för det här suuuuuuuuuuuuuuger!!!!!!!!!!!! Tänk å kunna få vara hemma 1½år å ändå överleva men det är en omöjlighet för oss. Jag tar redan ut 5 dagar mamma penning skulle behöva ta ut fullt men får ju ändå krypa på knäna så till vilken mening??!!
Så, har nån ett extra jobb till mig snälla snälla hör av er,, jag gör (nästan) vad som helst...
Peace and love!!!!

Ångest!

Jag börjar få ångest, ångest inför att börja jobba igen:( Det jobbigaste är att jag vet inte om jag vill börja jobba som fsk lärare igen,eller jo, kanske jag hopas jag bara har en svacka för innerst inne så älskar jag ju mitt jobb eller ja, jag har ju inget jobb att gå tillbaka till men a ni förstår... Just nu vill jag bara vara hemma... Drömmen har ju alltid varit att ha ett hem för barn/ungdomar som behöver hjälp eller behöver komma bort från det egna hemmet.. men just nu när mina egna barn är små så går de först, känner att viljan finns men inte orken.. Andra drömmar som oxå finns är ju att driva ett litet mysigt café med en liten heminredningsbutik på gården, det skulle ju verkligen vara kanon då bestämmer man ju helt å hållet över arbetet och tiderna + att jag kan vara hemma + att man även får lite socialkontakt... tyvärr så är ju inte Marma direkt centralt...
Näää usch snart dags att lägga sig tror jag, hoppas morogndagen känns ljusare...
Peace and love

Tiden springer iväg..

Här var det länge sedan jag skrev... Orkar inte dra allt som hänt det var ju liksom påsk sist men en mkt trevlig sådan med släkten:) Just nu hänger vi mest i vår fantastiska trädgård där jag odlat potatis, morötter har även odlat inne i växthuset rädisor, dill, persilja, lök och sallad å faktiskt så börjar det sakta men säkert komma upp.. trodde jag aldrig eftersom jag har jordens dåligaste tålamod så fick ju jag spunk när jag skulle plantera alla små frön å lessna ur och typ kasta ner en näve å grävde igen..men nu börjar det alltså faktiskt komma upp nått, häftigt!!
I helgen döptes våran älskade lilla prins!! Hade dopet här hemma ute i trädgården med nära å kära och det blev väldigt lyckat!! Vi hade ju även fryst in vatten från Oliwers dop som vi nu använde till Alwins dop och som från allra första början kommer från forsen uppe i jämtland där Kalle en gång döptes. Fick det nerskickat till Oliwers dop och sen så frös vi in det och kommer nu frysa in det igen så deras barn kan använda vattnet i framtiden:) Allra finast var iallafall när storebror Oliwer och hans bästa vän Wilmer sjöng "blinka lilla stjärna" sååå fiint!!!
(bilder kommer)
Igår drack Alwin välling för allra första gången och det funkade faktiskt riktigt bra:) men tänker fortsätta amma ett tag till är ju lite mysigt och sen är ju detta vårt sista barn så vill dra ut lite på det, ja , jag vet jag blir väldigt sentimenatal har ju liksom tilloch med svårt att göra mig av med bebiskläderna..men har bytt ut två mål med gröt och mat så ammar nu bara på kvällen och morgonen.. Idasg blir det 6 månaders läkarbesök få se vad de säger där.. går nog bra.. får se med vaccination då vi typ varit förkylda i 3 veckor nu så kanske kan skjuta upp den lite.
Nu dags för lite lunch!!
Have a great day
Peace and love

RSS 2.0