Solig dag idag

Soligt är det ju iaf idag fast kallt. Fick en mms bild av min kära svärmor här för någon dag sedan då de satt ute i solen och fika, inget snö utan bar mark!! Snacka om vårkänslor, liiiite skillnad om jag tittar ut och ser dessa tunga snödrivor som fortfarnade ligger kvar och med en isbitande kyla när man kliver utanför dörren... Hmmmm jag vill oxå ha vår är bra less på den här snön nu, till och med Oliwer sa det här om dan. "Mamma nu tycker jag det räcker med snö, jag vill bada". AA så känner jag oxå...
Till något helt annat, så har jag börjat måla och pyssla WHAT?? Ja, jag vet, lika chockad jag men sen vi flyttade hit och jag för nästan första gången i mitt liv fått något eget så har liksom en liten gnutta kreativitet krypit sig fram i mig. Sakta men säkert... Jag kan ju inte påstå att jag tycker det är superroligt men har blivit rätt nöjd när det är klart, och framförallt att jag gjort det. Nu har jag bara målat om en del saker, sytt om en panelgardin och gjort om två kuddar genom stryka på bild + satt upp lite väggord men a, det är ganska mkt pyssel för någon som aldrig gillat sådant förrut. Fasiken jag har ju till och med köpt mig en symaskin som jag faktiskt har kommit underfund med hur man använder!!!

Här är några av mina alster:
glömde knäppa före bild men här är den lånad från Ikeas hemsida

 efter
föreefter

kuddarna finns ingen före bild

så det var lite av vad jag pysslat:) Isommar ska jag ge mig på ett brunt hörnskåp som nu står i matsalen:) Även köksstolarna skulle behöva få sig en liten makeover:)


Peace and love

Halleluja moment...

hade jag här i förra veckan då mina efterlängtade gardiner kom EN dag efter att jag pratat med Jotex. De sa 6-10 dagar men så dök det upp dagen efter så gissa om jag blev glad:) å ja de var verkligen värda och vänta på för fy farao så snyggt det blev här hemma:)



Peace and love



denna gardin komer dock inte från Jotex men är heeelt underbar den oxå men den gjorde sig nu bättre ute i hallen

Tjejkväll!!

Igår hade jag min efterlängtade tjejkväll här hemma. Jag hade lagat middag som beståd av två olika gratänger en med kyckling och en med lax. I gratängen var det: zucchini, champinjoner, rödlök, paprika, kyckling eller lax, feta ost, cremefraice, vitlök och riven gratängost ovanpå. Till detta serverades quinoa eller ris + stekta champinjoner blandat med nötter + en sallad. Dricka:rödvin/vittvin och alkoholfritt vin. Sedan efterätt en blåbärshallon cheesecake. Maten blev lyckad faktiskt precis som resten av kvällen:) Tack tjejer för en otroligt trevlig kväll å hoppas vi ses snart igen:)




Våra möbler...

har kommit och det blev bara såååå bra!!! Jag älskar mitt nya bord och stolar!!!
I måndags var jag på ikea med mamma och barnen och då köpte jag bland annat en griffeltavla i nått slags trä slag. Så igår och idag har jag hållit på å måla om den vit, tror den kommer bli superfin när den är klar:) Ska ha den hänga i köket tänkte jag:) Alla hjärtans dag har ju varit oxå och den dan så firade jag och Kalle 6år??!! Heeelt sjukt va tiden går foort!! Men denna alla hjärtans dag hände även något annat stort, min fina kompis Malin och hennes Morgan blev föräldrar för första gången:) En supersöt liten gosse föddes det den 14 februari:) Är sååå glad för deras skull, som hon har väntat och längtat efter detta:):) önskar er all lycka i världen <3

Här hemma så gör vårt minsta lilla charmtroll stora framsteg!!! Första leendet fick vi när han var ca 1½ månad men för ca någon vecka sedan så har han nu även börjat skratta:) Sååå sööööt! Ibland när jag busar med han så skiner hela ansiktet upp oxå kommer det ett superhärligt litet ljud från honom:) Han är bara föör underbar!!! Älskar mina barn så otroligt mycket men ibland vill man ju ha en liten stund för sig själv oxå och kunna umgås med lite vuxet folk, så på lördag kommer några av mina fantastiska tjejer hit!!! OJOJ vad jag längtar!! Då ska jag visa mina talanger i köket ehe?? Hur f.n tänkte jag där?? Jag är urkass på att laga mat + att majoriteten har gått kockutbildning:0 Hmm men aja, i värsta fall så har vi ju iaf en minikiosk här som serverar hamburgare;) Nån som har förslag på goda viner så tas det tacksamt emot, ja alkoholfritt oxå eftersom det är vad jag kommer att dricka under kvällen:)

Peace and love så länge!

Grrrr

Åhhh vad jag blir leSs!!! Jag har beställt gardiner den 28 DECEMBER och blev först lovad leverans i slutet på januari. Okej, tänkte jag, får väl låta julgardinerna sitta uppe ett tag till kan väl inte göra så mkt. Hmmmm sedan fick jag mail om att leveransen blev uppskjuten till 10 februari, okeeeeeeej tänkte jag då aja men det är väl lugnt har jag varit utan gardiner så här länge så kan jag väl vad det ett litet tag till... HMMMMMMMMMMMMM idag är det den 10 februari tror ni jag fått någon leverans??? NÄÄÄÄÄÄ  gick in på sidan och den, orden är ju fy fasiken inte ens skickad ännu!!! AHHHHHHHHHHHHHH va fan, nu vill inte jag ha julgardiner längre!!!!!!!!!!!!!!!!!! Å jag som ska ha mina tjejer här nästa helg på middag ville ju ha gardinerna tills dess men det ser ut som om jag kommer få dras med julgardinerna!!!!!!! BUHU, hatar postorder... emellanåt.... iaf när det blir strul..........
Så nu har fått dela med mig av mitt Ilands problem så nu känns det liiiiiiiiiite bättre....



peace and love and lots of understanding!!!!!!!!!!!!!!!!

Underbara dagar

I lördags så gick vi iväg och åkte pulka i en jättestor grusgrop som finns här i Marma. Fantastiskt väder var det oxå tyvärr hade jag inte kameran med men nästa gång så ska jag knäppa kort för det var så himla vackert där. Massa små backar nere i grusgropen som var perfekt för Oliwr att åka i. Tyvärr vågade jg inte gå ner med vagnen där då det var superbrant och halt så därför kan jag endast gå dit om Kalle är hemma. 
Igår var vi iväg på BVC och prinsen har gått upp till 5000g prick:) och är 57,5cm lång:=0 hjälp va foort han växer!!! På en månad har han vuxit 4cm och gått upp ett helt kg! Sååå bra! Jag har oxå varit iväg på min efterkontroll där vi kunde konstatera att jag gått ner 10kg på 10veckor utan att gjort ett skit, såå ja, amningsmetoden gillar vi starkt och tänker fortsätta med:) har ju 10kg kvar att gå ner, suck! Så idag blev det en promenad på 45min och sedan lite snöskottning på det:) 
Nä dags för en dusch och sedan väcka Alwin för lite mat:)


De här bilderna har jag knäppt!!! Tycker de blev rikitgt bra faktiskt för att ha gjorts av en amatör:) Skulle ha knäppt en stor bild att ha i hallen men tyckte dessa tre blev så fina så ska hänga dessa tre någonannanstans tror jag och knäppa en tilll stor bild. eller ska jag göra dessa tre bilder storA  och ha dem i hallen? Vad tycker ni?? 
  det är på den här väggen i hallen jag menar mellan vardagsrum och matsal... vad tror ni??

Så himla glad:):):)

Äntligen!! Är såå himla glad:) Min käre man har gått och köpt ett matsalsbord med tillhörande stolar på örbyhus möbelaffär!!! Eftersom vi verkligen har en stoor matsal nu så har ju min dröm vart att ha ett stort fint matsalsbord. Våra stolar är det väl egentligen inget fel på utan det är bord som har varit det väsentliga. Dessutom vill jag ha ett bord där illägsskivorna läggs i i mitten så bordet blir längre så man får plats med stolarna emellan bordsbenen då de är väldigt breda. Men nu så har alltså Kalle gått och köpt ett heelt nytt sätt å dessutom så är det vitt!!! Kan inte bli så mkt bättre!! Bordet har två iläggsskivor som läggs i mitten så det kan bli ca 2,50 långt, fick även 9 stolar då den ena var lite kantstött så den fick vi gratis:) Allt detta för 9500kr det tycker jag var kanonbilligt!! Skulle ha kostat 14000!! Ser ut ungefär som på bilden förutom att stolarna har lite annnan form på ryggen och de är ej klädda stolsdynor, a just fri hemkörning dessutom:) Åhh det kommer bli sååå fiint här hemma!!


Bild lånad från nätet
Peace and love

RSS 2.0