Vilken helg..

I fredags åkte jag och Oliwer ner till syrran efter att jag hade pluggat färdigt. Mötte upp dem hemma hos henne och gick sedan till badet. Oj va Oliwer tycker det är skojigt och inte ett dugg rädd för vatten är han heller. Köpte ett par nya armpuffar till han som är superbra, så han hoppar nu själv från kanten, hamnar under vattnet men kommer upp blixtsnabbt och gapskrattar! Efter badet gick vi hem till dem och käka mat, mormor och morfar kom en stund och sedan hade vi fredagsmys och jag och Oliwer sov över.

På lördagen sen så färgade syrran mitt hår, så nu är jag mörkhårig och kortklippt känns lite ovant men vänjer väl mig så småningom:) Sedan på kvällen bar det iväg ut till Månkarbo till Sissel på tjejmys. Sissel hade gjort jättegod paj med en vitlökssås som var helt fantastisk och sallad, vin, fördrink och massa annat gott:) Kvällen blev superlyckad, vi prata, skratta, såg två avnitt (tror jag) av "Helt hysteriskt" och sen var kl. helt plötsligt 01.00!!! Fattar inte vart tiden tog vägen, gick alldeles för snabbt! Kalle kom och hämta mig och vi åkte till Frebro och sov där, jag tror jag somnade nästan på en gång!

Dagen efter vart det segt fast ändå inte jättesegt, Stefan kom förbi Frebro så han och Kalle tog ner ställningen som stått där efter de målat huset i sommras. Jag och Oliwer lekte kurragömma och bara myste hela dan och käka pizza. Hade en mycket trevlig helg, men nu är vardagen tillbaka och det är bara attt fortsätta skriva examensarbete, inte mkt kvar nu på bakgrunden ska försöka få plats med två vetenskpliga artiklar någonstans bara och sen är jag nog hm, ja KLAR med denna del!!!! Interrvjufrågorna är oxå klara, ska ringa runt imorgon och kolla vart vi kan intervjua nånstans och hoppas på att vi får göra det nästa vecka. Behöver eventuellt göra en pilot studie med denna vecka, någon som vill vara offer??? Nä dags att sätta fart!!
Bye for now!!!

Jag vill...

  • få klart uppsatsen
  • få en högskoleexamen
  • börja jobba
  • ha ny varm jacka
  • flytta till mitt drömhus
  • inreda mitt drömhus
  • så småningom få ett syskon till Oliwer
  • åka på en bröllopsresa med familjen
  • skaffa min drömhund

Öhh ja det är en himla massa saker jag vill just nu i mitt liv!!!! Tålamod är inte min starka sida, men bara och bita ihop så ska ni se att jag förhoppningsvis kommer att få uppleva allt detta!!!!!!


Just det...

Veckans ros till

... Momma, Mormor och Moster

för att vi kunde vara hos er när

lillebror hade så bråttom ut till

oss. Vi hade jättemysigt med er!Massor med kramar från storasystrarna

Amanda och Ronja

Denna annons finns i annonsbladet i Tierp jag har alltså fått veckans ros!!!! Tack så mycket!!! Älskar er!! Puss och Kram


Uppsatsskrivande

Måste ta en liten paus i mitt skrivande och blogga lite istället. Jag har ju nu äntligen kommit igång och fått börja på allvar med vår uppsats. Vi har haft någon tråkig portfölj som vi ska göra innan vi kunde börja skriva men nu har jag lagt den lite åt sidan, för nu vill jag komma igång! Igår var jag på bibblan och lånade 9 böcker om mitt/vårt ämne. Vet inte ännu om alla är intressanta, men jag hoppas jag kan ta med lite ur varje bok iallafall. Jag började med att läsa men insåg snart att det kommer att ta alldeles för lång tid så jag sitter här och skriver samtidigt som jag läser, hmm får se hur det går! Än så länge har det gått bra, har kommit igenom en halv bok är redan uppe i nästan 2 A4 känns bra, tänkte som så att bättre ta med för mycket från början och sen rensa bort än att ha för lite. Sen har jag skrivit in lite underrubriker redan som jag ska fylla med text, så kan jag "bara" plocka ut och sätta in där det passar. Nja låter piece of cake men det är det ABSOLUTELY NOT!!! Har även hittat en intervju person till vår studie, en på Oliwers förskola, känns skönt! Skönt att det är någon man känner som man ska intervjua.

Ojj klockan tickar på dags att fortsätta lite till, mitt mål är att bli klar med denna bok idag! Sedan är det BARA  8 kvar, minst! Puuust men snart så är jag färdig!! Håll ut!

Peace and Love!!

Long time..

Jag vet, nu blir det långt mellan gångerna och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Jag har ju inte direkt ett jätte hektiskt liv men ändå så är det mycket som ska hinnas med på dygnets alla timmar:)
Tjejfesten som jag var på blev iaf superlyckad!! Trevligt sällskap med god mat och dryck och en massa skratt. Vi började kvällen på en restaurang i Uppsala och avslutade den på gamla hederliga flurran:) Jättetrevligt men jag vet inte om det är åldern men jag åkte faktiskt hem kl. 01:20 då kändes det som om det räckte på någevis men träffade trevliga män som jag pratade med som givetvis också hade familjer:) Konstigt det där förrut träffade jag aldrig den typen av folk men nu tyckte jag bara att det var den typen som jag pratade med.. jaja klev av tåget i Örban för jag skulle sova hos min mamma, tog en runda förbi mästaren där jag träffade på några välbekanta ansikten:) Det slutade med allsång ute på parkeringen och ett par klunkar av Linas egen blandning för att sedan traska hem och sova ruset av sig:) Tack för en underbar kväll allihopa!

För att återgå till något helt annat så har Oliwer sovit hos sin mormor helt själv inatt. Hans förskola var stängd idag och jag skulle till skolan och Kalle jobba så då fick han vara kvar hos mormor. Det hade gått hur bra som helst! Han ringde igår och sa att han ville "plata mamma" och sen sa han "natt natt mamma" och så var det inget mer med det:) Sen idag har vi varit till ögonläkaren med honom , därför att jag har tyckt mig se en liten tendens till skelning, vilket även ögonläkaren gjorde så Oliwer fick ögondroppar så fick vi komma tillbaka och se hur pass alvarligt det var. Men efter att ha kollat han igen så tyckte inte han att vi behövde oroa oss utan det var så pass lite så han trodde det skulle växa bort, men för säkerhetsskull ska vi dit om ca 4 månader igen för att se om det har blivit någon skillnad. Han var jätteduktig där också sa bara "blotto ögon" som betyder droppa ögon och "åke hiss" åka hiss..Tack mormor för att du följde med oss idag!!

Nä nu ska vi gå å fixa lite mat ha de så bra allihop!


RSS 2.0