Jag måste bara ventilera mig lite...

angående Oliwers fyra års present... Vi är INTE överens!!! Jag har ju, om ni läst min blogg, lite smått ångest varje gång vi ska betala våra räkningar. Hittils har det alltid löst sig då min käre man får jobba häcken av sig typ jämt för att vi ska få det att gå runt nu när jag är mamma ledig. Vår älskade lilla,stora prins fyller fyra år på söndag. Det han har önskat sig är blandannat en fyrhjuling. Jag har HELA tiden tyckt att det är mkt pengar att lägga ner på nått som inte kommer användas särskilt ofta ett par gånger om året, max. Jag har haft ångest över att köpa typ en studsmatta till han som kostar runt 1500-1600kr. Eller cykel fö typ samma pris. Han fyller liksom BARA fyra år!! Ändå är det saker som kan användas dagligen även när jag är med. Sen har vi typ diskuterat om att leta efter nån liten begagnad för att se om han tycker det är skoj. Nu i helgen har min man gått å köpt en fyrhjuling utan min vetskap om hur mkt den faktiskt kostande utan han sa bara att den var begagnad. Fyrhjulingen kostade (fick jag sedan veta) närmare 7000 j..la kronor!!!!! ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST!!!!!! WTF liksom??? Jag har haft ångest över en studsmatta eller cykel, för det j..la priset kunde han fått båda!!! (+ nya utemöbler till mamman) WTF???? vAD/VAR gick det hela överstyr??!!! HAllllåååååå KOMMUNIKATION va f.n är det??!!! Var tog sporter som exempelvis fotboll, dans, innebandy vägen???? Jag försöker även vara miljövänlig å va f.n tog det vägen någonstans??!! Vad är det för fel på en enkel vanlig cykel??
Jag har sett den, den är väldigt fin men ändå wtf 7000 !!!! Min hjärna går på högvarv nu, försöker tänka ut hur sjutton min man tänker men a, jag får nog ge upp, SUCK!!!!!
pEACE and loVE AND LOTS LOTS LOTS of  UNDERSTANDING!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andligt möte

För typ två veckor sedan så var jag och mamma iväg till Mehedeby där de hade invigning av en kursgård där de kommer hålla kurser i bl.a meditation, reiki, healing mm. Där fick man iaf prova på olika saker, mamma och jag blev intressrade av att prova på healing så mamma började och jag och Alwin satt på sidan av och väntade. Såg då att de även fanns ett medium intill har aldrig förut varit å träffat nån men har altid velat, så tog nu chansen. Vilken upplevelse! Hon berättade om mina och Alwins änglar/andar/hjälpare och hon beskrev min farfar som dog när jag var 1år gammal exakt så som jag minns honom alltså genom kort som jag sett! Hon berättade att han är med mig här hemma och berättade att hon såg en spade och frågade om vi bodde i hus.. dagen innan detta var vi in till Gävle och köpte en spade för att kunna gräva om våra land , när jag berättade detta för mamma( som även legat och hört allt) så berättade hon att han alltid var ute i sin trädgård och pysslade!! Hon sa även mkt mkt mer som jag tänkt jag ska skriva ner så småningom som verkligen stämmer..
Efter det här mötet så har jag kännt mig mer lugn och avslappnad inombords än vad jag gjort på mkt länge.. Berättade även för mediumet att jag någonstans alltid vetat att farfar är med mig, en slags trygg känsla som alltid funnits där och som nu blev om ännu mer påtaglig..

Shopping!!

Åhhh var till Gävle i fredags och fick äntligen stilla lite av mitt shopping begär:) Blev lite nya linnen inför sommaren, en klänning, shorts till Alwin+ att jag fick äntligen beställa ett par easytone skor som min älskade man skulle betala ååå love him!! På stan kostade skona 1100kr på nätet www.spartoo.se kostade samma skor 873kr ingen frakt avgift!!! LOVELY!!! Så nu ska jag träna min rumpa å lår ännu mer när jag är ute å går;) Fick även med oss en spade hem så nu ar vi grävt om och ur vårt hallonland, hade fullt av plommon buskar där som nästlas sig in... Även en liten badpool och uv tält fick följa med hem till barnen så nu är vi lyckliga! Låter som jag är väldigt materialistisk men det är jag egntligen inte jag tycker det är otroligt roligt med heminredning och kläder men det bästa är ju ändå barnen, karl å huset så klart! Trivs bara bättre å bätte här så rofyllt och skönt att bo på landet skulle inte vilja byta det mot något annat. Skulle jag vinna massa massa pengar så skulle jag aldrig iaf vilja flytta till en stor stad, det här är livet för mig att kunna få bo nära naturen och vattnet och framförallt lugnet....
Peace nd love

RSS 2.0