Sjuk

Min lilla prins har varit sjuk, börjar bli bättre nu. Han har haft/har ögoninflammation. Jättejobbigt har det varit för han att ögonen klibbar ihop sig.
Annars så har jag igår varit och betalat min fiina bröllopsklänning, japp så nu är man några tusenlappar fattigare då.. Dock inget som märks på vår vanliga ekonomi som tur är för då hade vi liksom haft konkurs här hemma:-) Nädå, jag har (hade) nämligen ett sparkonto där jag har sparat ihop pengar till min klänning. Eller rättare sagt så har banken gjort det åt mig, bra ränta med andra ord:-)Så nu är den min, fast den fick hänga kvar då jag inte har plats hemma+ att det blir lättare eftersom den måste sys in upptill och fållas upp eftersom jag inte är så värst lång utav mig. Men slöjan och tiaran hänger så fiint här hemma:-)
Klänningen är förresten av märket Aspera design Alicja Eklöw. Har tyvärr ingen bild på enbart klänningen utan då är jag med oxå, så ni får minsann vänta tills bröllopet:-)
Nu lär jag gå till Oliwer han har fått för sig att tömma ut alla leksaker på golvet...

Vi hörs!!

 Oliwer vill vara lika fin som mormor:-)

Underbar dag..

hade jag igår tiollsammans med mamma och syster. Först åkte vi för att prova brudklänning, och se på de jag hade valt ut från nätet. Saken var den att när vi kom dit och de fick se brudklänningen jag provat förra gången på så tyckte de att jag absolut skulle ha den. Med viss tvekan från mig så provade jag klänningen tillsammans med en tiara och en slöja och vips så kändes klänningen magisk på nått sätt. Det kändes rätt. Inte för mkt inte för lite, med några små justeringar här och där så kommer den bli perfekt hoppas jag. Efter jul blir det lite hårdträning som gäller här hemma, såg förresten på tv-shop i morse om nån slags strumpbyxa man drar på sig som ska slimma hela kroppen låter ju bra eller hur??

Efter brudklänningsbesöket så åkte vi hit www.aquasparelax.se hur underbart som helst!! jag och mamma gjorde varsin ansikstbehandling, och syrran gjorde fotvård och floating. Efter mammas ansiktsbehandling så vart hon oxå sugen att testa floating så hon fråga om det fanns tid och det gjorde det. 15min skulle hon få flyta. Spa tanten berättade för mamma hur hon skulle göra och mamma nickade och sa att hon förstod, men eftersom min mamma har svårt att ta in saker så kom hon upp efter en minut och ropade till mig hur hon skulle kunna veta när det gått 15 min. Jag tror de har koll på de sa jag då. Sen hade hon hoppat i igen, och mkt riktigt så kom spa tanten efter 15 min. Tyvärr hade ju spatanten sagt att hon skulle komma efter 15 min men när hon då kom in och skulle hämta mamma så blev mamma lite rädd + att hon hade lagt sig åt fel håll (såklart). Efteråt frågade jag om hon tyckte det var läskigt och ligga instängd i en balja i mörkret, ( jag skulle aldrig göra detta ) men det tyckte hon inte däremot hade hon legat och tänkt på hur fan Kalle hade kunnat legat stilla där så länge, hon hade inte riktigt kunna slappna av utan börjat inbilla sig att hon oxå har en form utav ADHD.
Jaaa mamma det tror vi oxå!!!
haha kul hade vi iaf.. efter denna sköna,avkopplade, hälsosamma eftermiddag kunde det ju inte sluta bättre än en vända in på Max för käk. Man får ju inte bli fööör hälsosam!

Snart är det äntligen helg

Åå va skönt det ska bli med lite ledighet. Oliwers foton kom idag, sååå himlans bra!!! Han var hur sööt som helst!!
Nu på kvällningen har jag varit på ett powerafro pass igen det är bara för skojigt!! Tänk att man kan ha så kul när man tränar, det sägs att det passet är som att springa närmare 7 km och jag kan ju säga att det här är mkt mkt roligare träning!! 
I morgon kommer mamsen ska bli kul att ses igen var ju ett tag sen sist.
Igår var jag och Oliwer med babsan till Stockholm och hälsade på Oliwers lilla kusin Ellen! Hon är nu 2 ½ månad ( tror jag det var) å så söööt! Oliwer var så duktig med henne. Han la huvudet mot henne och ville tula lite. Han ville även känna lite på henne och det gjorde han jätteförsiktigt. Vi åkte även en sväng till Eko jätte skojig affär med massa billiga saker. Vi längtar tills vi ses nästa gång!
Har inte hunnit ladda in bilderna i datorn men de kommer.

Dags att duscha bort all svett som drippar ner, hörs igen!

Peace and love

Måndag...

är det idag och det är en tråkig dag. har försökt att plugga lite idag och det gick väl så där. Siktar på att bli klar med denna rapport på torsdag, eller iaf så pass att jag kan lämna iväg den och få lite respons på den. Min förra rapport har jag fått tillbaka nu och jag fick ett C. Tror att det är rätt bra, för mig duger det iaf. Har inte så stor koll på betyg längre sist jag gick i skolan dvs. för ett år sedan så var det fortfarande G, VG eller MVG. Nu har alltså dertta system bytts igen mot A,B,C,D,E,F,Fx. Det finns alltså nu ganska många betyg att få och C känns bra. Jag är inte den som pluggar ihjäl mig bara för att få ett högt betyg utan tar det hellre lite lugnt. Nog tjatat om skolan. Var och kollade på ev. ringar igår å jag hittade ett par stycken som föll mig i smaken, är ju ett tag kvar men vet ju redan nu på ett ungefär vad det är jag vill ha iaf. Känns skönt. Min mamma är på väg hem ochså från sin roadtripp i Europa, så på fredag kommer hon hit och sover över. Sedan på fredag kommer även syster upp för att de ska först följa med mig å va smakråd då jag provar brudklänning, för att sedan ska vi åka vidare på SPA!! Snacka om att man längtar till helgen!! Ser mkt framemot min ansiktsbehandling!!

Dags att gå å ta hand om skrutt som precis har badat med Kalle...

Peace and love!


Första mötet

Igår var det första gången som jag provade en brudklänning! Wow vilken känsla!! Bestämde iaf att vi struntar i Södertälje idag och försöker istället hitta en klänning som hon( stället jag var till idag) kan beställa. Blir lite smidigare för då kan hon hjälpa oss hela vägen med klänningen vad gäller allt som behövs + att det är mkt närmare än att behöva åka till Södertälje varje gång nått behöver fixas. Har redan hittat fem klänningar som känns bra, nu blir det svåraste att försöka välja en utav dessa skönheter. Som tur är så ska min mamma och syster följa med nästa lördag ( innan vi ska på spa ) för att hjälpa mig och ge mig deras åsikter vilken jag ska välja. Tyvärr finns ingen utav dem som jag vill ha hemma, utan måste beställas. Tycker det blir ännu svårare tänk om den som jag väljer ut inte alls överensstämmer med den som är på bilden???
jaja, det blir väl säkert bra detta till slut...
Funderar på om vi ska åka ner på stan idag och kolla lite ringar.. har ingen susning om vad jag vill ha för ring. Vill hitta lite inspiration..
Dags att göra lite nytta..
Puss óch Kram

Helgen närmar sig..

med stormsteg. Denna helg befaras bli intensiv igen och inte så mkt tid för plugg. På fredag är det dags för första besöket för koll utav bröllopsklänningar. Sedan på lördag har jag bokat ännu en dag för detta men då ända borta i Södertälje. Kalle har lovat följa med och syster har lovat att passa OLiwer, känns bättre han får vara där än ha han med när jag ska prova klänningar. Inte såå kul för han kanske. Han har förresten blivit fotograferad på förskolan idag, hade gått jättebra, men han hade vägrat att skratta åt fotografen, han hade inte rört en min. Det blir säkert superbra iaf.

Dags att laga lite mat!! Tyvärr skriker våran kyl och frys efter matvaror men vi får försöka göra det bästa av situationen...
Dags att handla hem kanske???

Hörs igen!

Sjukhus å barnvakt

I helgen så åkte vi ner för att hälsa på syster, men det vart istället att jag fick köra henne till akuten. Hon hade haft feber flera dagar och ont i kroppen. Efter besöket på akuten så fick hon åka vidare till Uppsala denna gång följde hennes sambo med å jag tog hand om alla barnen hemma hos mamma. Vi hade väldans skoj allihop och jag fick mkt hjälp utav Ronja och Amandas storebror Nicklas. Blev ju liksom lite körigt när den ena ville borsta tänderna, den andra satt på toaletten och va färdig medan Oliwer låg och sov i min famn. Tur var så tog N hand om O medan jag hjälpte A & R. Ringde syster dagen efter å de hade inte hittat nått fel, antagligen så var det urinvägsinfektionen som hon haft tidigare som inte riktigt velat ge med sig ännu. Vi fick iaf en trevlig helg trots alla omständigheter.

hörs igen!
Bye

Höstpyssel

Igår efter att Oliwer hade varit på förskolan så tog vi först en promenad till affären. På hemvägen stannade jag för att plocka lite löv, så att vi kunde höstpyssla lite hemma sen. En klasskompis tipsade nämligen mig om att göra fina höstkransar utav löv och ståltråd. Blev även inspererad utav Lisens lövpyssel!! Oliwer tyckte mest om att krasa sönder löven och att få slänga dem på golvet, antar att det är småbarns sätt att pyssla:-)

Glömde visst att berätta att vi var till tandläkaren i förgår ( tror jag det var) med Oliwer. När jag kom och hämtade han på förskolan så berättade personalen att han hade ramlat framlänges från en liten höjd och slagit i tänderna. Det hade blödit ganska mkt men de hade kännt på tänderna och så men tyckte ändå att det var bäst om vi uppsökte tandläkaren och ringa försäkringsbolaget. Vi gjorde som de sa och Oliwer var jätte duktig hos tandläkaren, de kunde inte se nått fel, men de tyckte oxå att jag skulle anmä'la skadan utifall de skulle bli nått i framtiden med tänderna som kommer bakom.
Det har vi gjort nu, så allt känns lugnt. Imorgon ska jag åka å hälsa på mormor, hade tänkt besöka syster och mosters älsklingar med men hon ligger tydligen hemma med 40 i feber:-( så vi får se hur det blir.. kanske hon är bättre på lördag?!
Nä nu ska jag snart gå å lägga mig å kolla på nya säsongen utav criminal minds!!
Hörs igen!!

  
  

Do it!!

Hittade detta på WTF sida och tycker absolut att man ska skänka pengar till cancerforskningen. Själv så skänker jag varje månad 50kr och har så gjort i ca 2 år. Jag har själv haft en knöl i bröstet som de var tvugna att operera bort. Denna visade sig dock vara helt ofarlig men ändå man kan aldrig vara säker, vem som helst kan drabbas av detta.

Sms:a RB10335 till 72900 för att skänka 50 kr Stöd min insamling på Rosa Bandet

Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcancer. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer idag, bland annat tack vare framgångsrik forskning.


Grattis...

till min bästaste Linda som har fått en lägenhet i Jönköping!! Är ju oerhört glad för hennes skull, dock inte lika happy åt min egen:(.Det är bara två månader kvar sen drar hon!!! Vad ska jag göra då?? Panik panik panik måste hinna göra massa skoj nu innan..  Nää skoja bara, kändes liiite bättre när hon sa att vi kan besöka Ullared när jag hälsar på:-)
Förstår att du längtar hem till familjen, jag skulle aldrig kunna bo så långt bort från min... 
Tycker du gör helt rätt, vi kan ju ses ändå, det finns tåg, buss och bil så mig blir du inte av med!!!! Hahahahaha
I LÖöv youuu my friend!!
Fortsätt kämpa på med examensarbetet så är du snart hemma!!! Jag råkar ju veta att det går hur bra som helst!!!

KRAM


ÅÅ shit...

Vilken helt lyckad helg!!! Allt var verkligen perfekt. Det hela startade med att vi började prata om att Cizzi hade fått jobb och skulle flytta, men allteftersom så har det kommit fram att fler personer kommer att flytta det närmsta tiden. Så då bestämde vi att vi skulle ha lite av en avskedsmiddag/tjejkväll för att samla allihop och bara ha det trevligt, åå det blev det!!! Vi började med att äta tacos, fördrink och vin. För att sedan dricka ännu mera vin och sjunga/spela singastar. Jag hade alldrig tidigare gjort detta men det var grymt roligt!! ( kort kommer Promise).
Sedan fortsatte vår resa ner på stan till slick och hade även där superskoj!! Jag och S kunde ju dock inte låta bli tequilan men det va tur för vi fick träffa en superduktig och dessutom trevlig bartender som fixade en perfekt tequila. Sen blev det dansgolvet i ca 2 timmar i sträck för att sedan ta taxi hem. Var inte så fasligt berusad heller som jag hade fasat över så det blev en helt lyckad kväll!!
Dagen efter var inte heller så farlig, seg dock men inte särsilt bakis. Jag och Linda spenderade ändå dagen i varsin soffa (bäst och passa på när varken sambo eller barn va hemma) med tv-tittande och mkt snooze:-) Nadja kikade förbi på eftermiddagen tror jag och blev kvar med linda fram till 23.30. Kalle och Oliwer kom ju så smånigom hem och eftersom jag har världens bästaste sambo så kom han med pizza!!! MUMS!! Jag har ju även världens gottegris till sambo som även senare under kvällen gick och handlade massa godis mmmmmmm. Så jag/vi behövde inte röra oss särskilt långt den dagen, sååå sköönt!!!
En helt klart lyckad helg!! Tack allihopa för det!!!

    Middag!!
Singstar!!         
Slick!!
   

Thanx again girls!!!!

Party!!!

Ikväll så ska jag ha tjejfest här hemma:) Ska bli himla mysigt.. Kalle och Oliwer har jag skickat iväg till OLiwers farfar så de åker när kalle kommer hem från jobbet:-) å blir kvar där tills imorn. Sen kommer Linda hit innnan å hjälper mig förbereda lite..
Ska bli himla kul faktiskt men en annan får väl ta det lite lugnt med alkoholen eftersom det var ett tag sen man skräpade ner sina tarmar:-) ( ca 2år) förutom en cider eller två vid midsommar...
Nu ska jag passa på och försöka städa lite medan Oliwer sover..

Hörs igen!
Kram

RSS 2.0