valborg

Ja våran Valborg blev lugn. Oliwer hade en förfärlig hosta i natt som har suttit kvar idag oxå. Dessutom så håller han även på å få en till tand så han har varit lite grinig idag. Så våran Valborg firade vi med baguette med advokadoröra i, + mys i soffan till en film. Det känns ändå som om han är för liten för att ge sig iväg å kolla på nån brasa å fyrverkerier, bättre å va hemma å mysa. Jag å Kalle har inte heller nåt behov av att stå å hänga vid nån brasa.
Nä så nu ska vi faktiskt vara så tråkiga å gå å lägga oss.. Kalle hade planer på städdag imorgon låter ju j..ligt frestande tycker ni inte?!
Hoppas ni andra haft en trevlig Valborg... kram å go natt!!

bvc

Våran lille skrutt har gått upp bra i vikt trots magsjuka:-) Han väger nu 8800g och är 70cm lång!! Inte undra på att kläderna börjar bli små!
Annars idag så har vi varit nere på stan hela famijen å käkat lunch, gått lite i affärer och sedan stor handlat på Ica maxi. Så skönt att ha det avklarat + att få hem lite ny mat , känns som om vi har ätit samma mat väldigt länge nu..
Jag har även hunnit varit iväg å tränat step, väldigt skönt måste jag säga även om det oxå var väldigt jobbigt!! Men nu efteråt så känner jag mig trött å att jag kommer att sova mkt bra efter detta pass.. Längtar redan till söndag då jag förhoppningsvis kommer att kunna träna afro dance igen!

Må så gott allihop å ha en fortsatt nacig kväll!
kjam


vet inte om jag sagt det...

men min lilla prins kan krypa nu!! Yes så är fallet lärde sig det för typ en vecka sedan är jätteduktig. Han kryper runt här nu men ibland så ålar han fortfarande. Sen har han fått en tand oxå och en till är på väg... han börjar bli så stor det går så himlans snabbt nu.. 10 månader blev han i lördags helt sjukt va tiden går fort snart blir han ett år!! Vad har vi gjort vart tog tiden vägen??!! dags för mamma att börja skolan snart igen oxå, usch blev ännu mer real när vi nu i veckan fick förskoleplats. Han har fått plats från och med den 18 augusti ( tror jag det var ).  Det är ju snart sommaren går ju alltid så fort men fram tills dess så ska vi bara njuta, massor massor..
Nä dags å fixa käk hörs igen
krama

Bio

SF Bio: Street Kings SF Bio: Varg
Vilken underlig kväll det blev!! Jag , Kalle , Micke å Sanna hade bestämt att vi skulle gå på bio igår. Mormor kom upp å såg efter Oliwer. När vi kom till bion så bestämde vi oss för att gå å se Street kings, men när vi hade gått å satt oss i salongen så dröjde det inte länge förräns det kom en liten man och sa det inte kunde visa filmen. De skulle byta ut nått men tydligen tog det för lång tid så nu kunde de inte visa filmen, så då fick vi antingen gå å se filmen varg + nya biljetter eller bara nya biljetter. Vi valde då att gå å se filmen varg, men när kalle skulle gå å fixa de nya biljetterna så blev det så struligt så han kom tillbax med åtta nya istället för fyra!! Jag vet att detta låter krångligt, men i slutändan så fick vi alltså: se filmen varg + två fribiljetter i var!! Snacka om bra kvällen blev ändå även fast filmen inte var så bra, den var ganska långtråkig å inte så händelsrik. Utan Peter Stormare hade den varit helt kass. Men nu har vi ju sett till så vi får fler tillfällen att gå å se en bättre film.

Ha de så bra kram

Hos mormor på besök

Japp igår åkte vi ner till mormor,jag å oliwer skulle egentligen bara stannat tills idag men vi blir kvar en natt till. Vi har haft det så himla skönt å mysigt. Idag tog vi oss en promenad på förmiddagen å sen kom Oliwers moster å kusiner hit oxå. Deras bror N var oxå med å det var riktigt roligt att träffa honom va ju så länge sen visågs:-). Oliwer har oxå gungat för första gången å herregud va han tyckte det va roligt. han gapskratta när jag satte ner han i gungan å puffade på ( bilder från dagen kommer senare när jag kommit hem). Nu håller Oliwer på river ner alla böcker här inne så jag tror att det är dags att gå å ge honom lite välling.
Ha en fortsatt trevlig kväll alla!!
Hörs igen kram

sol,sol, sol

Ja idag har vi iaf orkat tagit oss ut i solen en liten sväng, detta för att hänga den första tvätten för i år utomhus! Å så skönt.. Oliwer passade även på at känna på gräset vilket han aldrig gjort förrut. Först satt han bara snällt å stilla på en handuk som jag lagt ut, men det dröjde inte länge förrän han sakta men säkert förflyttade sig ut mot de "stora" äventyret ute på den " stora" gräsmattan :-).
Vi har även idag börjat äta lite smått, eller jag rättare sagt, oliwer har ju ätit varje dag men inte så mkt. ÅÅ jag vill att vi ska bli friska snart så vi kan ut å gå i det fina vädret men med min otur så blir det väl regn då:-(
Nä nu ska jag gå å lägga mig på golvet igen, å försöka leka lite med prinsen...

    

Hörs igen kram!!

Å jag som trodde magsjukan var över...

men så var icke fallet!! Nu har även jag fått eländet, men som tur är en mildare version ( om det inte blir värre ). Japp tredje gången i år börjar bli lite less på detta, jag som vill börja träna på riktigt känns som allt går emot mig nu!! Nån som vet nåt sätt att bli immun mot magsjukan? I hate it!!! Fan känns som vi är sjuka jämt... Oliwer är frisk nu iaf skönt men kan ju inte direkt underhålla han i dag.. känns drygt... nu ska jag gå å lägga mig i puffen igen så jag iaf är på marknivå med O.
Hörs igen kram

Besök

Ja jag glömde ju helt bort efter all magsjuka å så att skriva att min pappa, Fia och Stefan var här i Lördgskväll. Vi hade det väldans mysigt, pappa och S hjälptes även åt att sätta upp grinden som morfar snickrat. Han har byggt en grind som vi har i trappen nu så att inte lille prinsen ska ta sig upp.. Blev himla bra.. Tack så mkt VÄRLDENS BÄSTA MORFAR!!
hörs igen kram

Hjärnskakning vs Magsjuka

I fredags ramlade min prins baklänges och slåg i huvudet. Han har gjort detta vid ett flertal tillfällen tidigare, men jag tyckte denna smäll var värre. Men han verkade pigg och kry resten av kvällen. Sen på natten/morgonen typ två tre så lät det som om han kräktes, jag sprang dit men han hade inte kräkts. Däremot vr han ganska ledsen så jag bestämde att han skulle få komma å sova i vår säng. Efter bara typ en halv timme så spydde han inte mkt mest slem. Vi somnade om och han vaknade inte förrän kl åtta ( brukar annars vakna vid fem å vill ha välling ). Vi går då upp jag ger honom gröt för att sedan klä på oss å sticka iväg på babysim. När vi precis har kommit in i Valbo så kräks han massor, så det är bara och vända. Då börjar både jag å Kalle bli  livrädda för att detta ska vara hjärnskakning, Kalle ringer 1177 men där är det väntetid 14min så min käresambo ringer 112 och rådfrågar om vad vi ska göra. De säger att vi ska åka till akuten så det gör vi ( kalle kör förbi tre rödljus Oliwer kräks igen ). När vi kommer in på akuten får vi snabbt träffa en läkare som säger att de vill ha Oliwer kvar i 6 timmar för observation. Så jag och Oliwer åker upp på barnkliniken medan kalle sticker hem å hämtar nya kläder till O. Väl där tar de blodtryck varje timme och kollar pupillerna men allt ser bra ut. Oliwer äter bra under hela dagen och kl sju får vi gå ner till akuten igen där en läkare konstaterar att vi kan åka hem.
När vi kommer hem så är Oliwer nöjd å glad men vill inte heller denna gång ha välling, så när vi ska gå å lägga oss så kräks oliwer igen, två gånger. Men då känner vi att detta kanske inte är hjärnskakning utan magsjuka, han har feber oxå så vi går upp ger Alvedon och somnar. Vid tre vaknar O och är jättehungrig så han får välling.
Sedan dröjer det till åtta innan han vaknar igen å väcker mamma som han brukar göra,vi går upp äter gröt å allt känns som vanligt förrutom att han har feber. Ringer min mormor som då berättar att hon åxå har kräkts, så då börjar jag ännu mer att misstänka att han har varit magsjuk!! Men jag kan inte riktigt ännu känna mig riktigt säker, han har varit hängig och gnällig hela dagen. Å han har sovit massor, å inte ätit alls mkt. Har väckt honom lite då å då för att ge honom vatten. Jag antar att han kanske mår så här för att han har feber?. Hur som helst så är han inte riktigt i form ännu om det än är magsjuka eller hjärnskakning som han har fått/ haft/har???!!!Nu ska jag försöka väcka han å se om han vill ha lite mat.. Hörs igen kram


Överraskad!

Ja, det kan man verkligen säga att jag blev idag! Det var nämligen tänkt som så att min mormor å morfar skulle komma hit idag å att vi sedan skulle åka ut till Valbo och shoppa lite... Men när de kom till oss på förmiddagen så hade de även med sig mamma, syster och mosters två älsklingar R & A!!! Gud va paff jag blev, men givetvis mkt glad!!! Trodde inte jag skulle få träffa dem denna helgen.. Så då begav vi oss allihopa iväg till Valbo för shopping. Min lille prins sov i vagnen under HELA vistelsen på köpis, men hans två kusiner var vakna å uppmärksamma på allt som fanns.. Ska väl oxå tillägga att de ÄLSKAR kläder fast de bara är snart tre år gamla, så de tycker det är jätteroligt att titta på allt ( känna ) .. undrans var detta ska sluta?
För min del så blev det en ny vårjacka, två linnen ett att träna i och en t- shirt. Jackan tyckte A var " jättenygg" som hon uttryckte det:-) 
Vi  har nu alltså haft en helt underbar dag tilllsammans med släkten, så nu är det snart dags för lille Oliwer att dricka en flaska välling och gå å sova. Själv ska jag sätta mig å slöa framför tv:n och dricka ett par koppar honungste, känner mig lite kraslig i halsen igen.

P.s Tänker på dig L vid sådanna här tillfällen när min släkt bara kan komma förbi en dag, medan du/ ni måste boka resor och planera in, och för att inte tala om reslängden!! Förstår dig att det känns tungt ibland och att du vill komma närmre, men snart så kanske.. el?

Nej nu ska jag avsluta det här, kram på er allihopa å ha en fortsatt trtevlig fredag!!

Vår i luften!

Ja det kan man verkligen säga!! Tog en långpromenad på förmiddagen med min lille prins, å jösses vilket himlans skönt väder:-) Skulle så hemskt gärna vilja ut å prova min nya cykel som jag fick i present, men lär väl vänta tills Karl är hemma nån dag å kan hjälpa mig kolla så att lille Oliwer sitter väl fastspänd där bak!! (Vilken lång mening det blev:-) ) ÅÅ Ikväll ska jag äntligen få dansa afro igen, hoppas jag inte blir sämre igen nu bara... Jag känner att jag inte är riktigt bra ännu men jag vill så hemskt gärna..

Presenterna

I paketet som kom med posten från Farmor så fick Oliwer:
byxa å tröja med bilar på och en cykeltuta!! Tack så mkt farmor.
Pappa Kalle hade oxå köpt en namnsdagspresent det var en telefon.. Undrans hur han kom på den geniala idèn? Kan ju va för att han själv ALLTID pratar i telefonen... " Like father like son "


Nu ska vi fortsätta denna eftermiddag/ kväll med att bara mysa med våran lilla älskling!!!
Kram

Varför lägga Godis i påskägg......

image2

Grattis!!

Idag har min älskade lilla prins namnsdag!! Vet ännu inte hur vi ska fira detta, men det blir nog inte så avancerat. Vet dock att det kommer att komma en översakning med posten så vi väntar med spänning ( mamma hehe ) för att se vad det kan vara....

Sjuka:-(

Ja mitt första inlägg här blev ju inte så positivt, men så är det iaf vi är sjuka!!! Hela familjen har åkt på nån jävla förkylning som vägrar ge sig.. Jag som hade börjat träna å allt, så himla typiskt!! Idag så har vi alltså enbart försökt kurera oss på bästa sätt för att snabbt komma på benen igen. Har druckit massor av honungste, proppat i mig vitaminer, vitlök mm. Jag hoppas så att detta ska hjälpa oss att bli friska igen...

Välkommen till min nya blogg!

Så då har jag oxå en blogg, vet inte riktigt ännu vad som kommer stå i denna blogg men förmodligen så blir det väl om mig och min familj. Då i försata hand min lille prins Oliwer!!

RSS 2.0