Jul i vårt hus

Hej å hå bara två dagar till jul.. jag hänger liksom inte med! Alwin blev 1 månad i söndags vart tar tiden vägen?? Med Oliwer så känns det som tiden gick mkt mera sakta då hann jag planera månadsbilden + att jag gjorde hand och fot avtryck i gips skrev i hans bok mm. Med detta barn har jag ingenting planerat, inget gips, knäppt månadsbild gjorde jag typ i sista sekund på kvällen, nån bok att skriva i har jag inte ens till Alwin.. Varför blir det så?? Okej att vi har flyttat och det är jul + att vi redan har Oliwer men ändå, gips och bok kunde jag ju faktiskt ha skaffat innan... Tråkigt tycker jag allt att det är. Ska verkligen försöka ta vara på tiden med Alwin (och Oliwer) lite bättre, den här tiden kommer ju liksom inte igen för fler barn ska vi inte ha.. Älskar mina ungar oerhört mkt iaf..

Var på bvc i måndags å nu väger prinsen 3900g och är 51cm lång:) mm han börjar bli en stoor kille:)
Julen firar vi hemma hos morbror på julafton, pappa på juldagen och ev. även svärfar på juldagen och eventuellt lite julmys hos mamma på annandagen fullspäckat schema med andra ord:) Har precis slagit in alla julklappar önskar att jag hade en gran att lägga dem under men den kommer in i morgon (står i farstun plastgran). Hade hoppats på en riktig gran i år nu när vi äntligen bor i ett stoort gammalt hus så passar inte en plastgran men det budskapet har tydligen inte gått ända fram till min andre hälft här hemma:( så imorgon så får jag och Oliwer montera ihop plastgranen å klä den (har haft den ute i farstun in i det längsta i hopp om att en riktig grann skulle dyka upp men nu inser jag att den inte kommer göra det).

Nä dags att gå å mata Alwin hör hur han börjar knorra inne i sovrummet:)

Puss och god jul om vi inte hörs innan:)

3 veckor!!

Shiiit vart tar tiden vägen??? Alwin blir redan 3 veckor idag och det menas med att vi bott i huset typ två veckor!! Allt har gått så himla snabbt och ha två barn ja, man hinner inte så mkt dagarna liksom bara försvinner känns inté som om jag gör annat än packar upp,tvättar, lagar mat, ammar sen är det kväll å så där fortsätter dagarna.
Min dag:
Ca 5.00-6.00 Alwin äter vi somnar om
ca:8.00-9.00 Alwin äter igen, sen går vi upp fixar frukost till mig och Oliwer
ca 9.00-11.00 försöker hinna få nått vettigt gjort, typ tvätt eller packa upp kartonger Alwin sover i vaggan Oliwer leker
ca 11.00-12.00 Alwin äter igen sen efter det laga mat till Oliwer och mig å efter det är det typ dags för Alwin att äta IGEN (har vi tur hinner vi ut en sväng här eller på fm) ca 14 sen brukar Oliwer vilja ha fika vid 15 sen är det typ dags att börja laga middag. Efter det är det kväll och äntligen lite slapp i soffan eller åter massa plock av leksaker/saker.. sen är det kvällsmatning och nattmatning och så här rullar våra dagar på... Japp jag skulle verkligen behöva extra timmar på mitt dygn men det funkar.. men det är jäkligt skönt att komma hemifrån ibland och bara få vara slippa alla måsten som man ser hemma speciellt nu efter en flytt...Skulle även vilja handla massa nya saker till typ Oliwers rum på b.la Ikea men när ska jag kunna åka dit?? Även om nån är hemma med barnen så behöver Alwin äta var tredje,fjärde timme och man ska ju inte utsätta nyfödda för massa affärer där det kan finnas smitta så jaa,när sjutton ska jag handla?? Har även två julklappar kvar som jag ännu inte hunnit handla + att jag har lovat Oliwer att besöka hans gamla förskola. Han hann ju inte säga hej då + att vi har massa saker kvar där..
Just det, ingen hemtelefon har vi heller (därför jag inte ringt ännu Linda och Malin) där huvudjacket sitter finns nämligen ingen ström så vi får vänta tills vår elektriker varit här och han kommer den 17 december..
Så nu har ni fått en liten uppdatering kort och så där kommer när mer tid finnes!!

Kram på er så länge!

RSS 2.0