Nu har vi jul...

här i vårt hus... Just precis, jag och Oliwer ( till viss del) har satt upp julgardiner och ljusstakar idag, blev så fiint så!!! Har även hunnit diggat Oliwers favvo Mora träsk också. Senare i eftermiddag kommer Oliwers farfar och farbröder upp och ska bjuda med oss till church street, muuummmss!!
Igår träffade vi bästaste Linda på stan och lunchade med henne. De ringde från fsk igår så jag fick hämta Oliwer för han hade fått feber och vad pasade inte  bättre än lite lunch på stan då? Hur som helst så har jag lovat att passa Lindas husdjur medan hon åker hem över julen och tills dess attt jag själv åker å firar jul med min övriga släkt.

Nästa vecka är det dags för praktik i tre veckor + att jag ska försöka hinna med och skriva rapporten då också får se hur jag lyckas med det??!! Har iaf gjort klart planeringen och hittat en del till litterturgenomgången, känns bra.

Nä dags att sätta fart med städandet!

Hörs!!
 förra årets tomtebild:-)

GRATTIS!!!

till min vän Malin som fått jobb och snart är klar med utbildningen!!! Så nu kommer hon också att flytta, men hon kommer bo ganska nära där min familj bor och jobbet ligger ännu närmre, jippi!!! Är så glad för er alla som snart är klar och som jag vet kämpat på med denna utbildning och nu det sista, examensarbetet... Faan va jag tycker ni är bra, guld och allt gott till er!!!!
Kram

    Dom bästa!!!!

Snö, snö, snö

I helgen har vi varit nere hos mamma, massor av snö kom det så det var bara att ge sig ut att skotta. Syster och barnen kom oxå barnen hjälpte till att skotta och åkte lite skidor. Vi tog även en promenad till affären, R och A fick då turas om att dra lillkusinen på pulkan:-) Medan syster och kalle gick in för att handla så stannade jag utanför med N, A och R. De kunde absolut inte motstå den stooora snövallen som fanns mitt på planen vilket deras moster tycker var ganska bra då jag oxå var tvungen att hoppa lite där. Menar var ju jättesvårt för Aoch R och ta sig upp så moster hjälpte gääärna till =)Blev även liiiite herre på täppan lek med N  men när jag insåg att folk stod och tittade på när jag brottades med en 9 åring i snöhögen så fick vi tona ner leken lite... fast det var väldans skoj!!! MIn lille prins somnade iaf i kundvagnen på affären och sov sedan hela vägen hem, snacka om att bli trött av friskluft!!
På em var jag till Tobo på Marykay ,dag och natt smycken och tvålar och ljus visning. Hittade mkt intressanta saker! Bestämde även att jag ska ha en hudvårdsklass här hemma den 19dec där vi får prova marykays produkter, nån som vill komma???
Efter det så bar det av hemmåt i snöyran,  fy farao!!! Fast det gick rellativt bra från Tierp och hem, men mellan Tobo och Örban såg man inte mkt...
Så pga snöovädret fick Kalle vara hemma från jobbet idag så vi bestämde oss för att åka hit!!! Har haft hur kul som helst och Oliwer älskar verkligen vatten!!!

Nu blir det slapp i soffan!

KRAM

Trevligt besök...

fick vi igår, jag och Oliwer. Mina barndomsvänner Jessica och Sabina och deras barn kom och hälsa på oss igår=) Vi fick en jättetrevlig förmiddag tillsammans. Sedan på eftermiddagen kom kalle hem och då bestämde vi oss för att åka ner till mamma. kalle skulle ändå ner och då följde vi oxå med, så idag ska vi åka till Tobo på julmarknad och imorgon ska jag på Marykay visning oxå i Tobo. Ännu en bra helg väntar oss alltså!!

Kram

En väldans trevlig helg

Började ju med käk hos pappa tillsammans med syrran och hennes familj + våran bonus syster och hennes familj, vilket var supertrevligt. Efter det åkte jag hem till mamma och dumpade av Oliwer för att sedan fortsätta hem till min bästaste Josse för lite vin och spelkväll. Kan ju tillägga att när fyra tjejer träffas så blir det väldans mkt skratt och prat om annat oxå:). Spelet som vi spelade hette "Med andra ord" och är sjukt roligt. Det går ut på att förklara ett ord med just andra ord på tid och försöka hinna med så många ord som möjligt på denna korta tid. Vi hade en as skojig kväll tills det var dags att bege sig hem. Jag var hur trött som helst men kunde ändå inte motstå att gå förbi en annan mkt god vän på hemvägen. Tyvärr hade jag druckit lite för mkt vin tror jag för det första jag gjorde när jag stapplade in hos henne var att kräkas på toaletten hehe men efter det så mådde jag bättre och satt och småpratade en stund inann jag kände att nu måste jag hem och lägga mig. Så jag tog sällskap utav Sandras syster som jag heller inte hade träffat på väldigt länge och som oxå blev ett kärt återseende. Väl hemma hos mamma damp jag ner i sängen till ett surrande moppeljud som kom från grannens infyttningsfest, men jag var alldeles för trött för att ens bli upprörd över detta.
Dagen efter var väl inte lika rolig, mkt seg så jag tillbringade större delen av dagen i sängen (skönt faktiskt) tills det var dags att fara hem till oss igen.
Har haft en mkt lyckad helg som jag gärna gör om snart igen:-)

Love my friends!!! and my family:-)

Ps. glömde knäppa kort!"!!! Hmmm undrans hur mkt vin det blev egentligen??!!
Slänger istället in en bild på min galna son som föresten älskar sin cykelhjälm:)

Lördag

Idag ska vi iväg til min pappa å käka mat. Efter det så ska min Karl på klassfest i Tierp. När min mamma fick höras talas om det så tyckte hon att jag oxå kunde hitta på nått så hon fick passa Oliwer. Snacka om att tiderna förändras nu tjatar min mamma om att jag ska ut och förut ville hon inget hellre än att jag skulle komma hem?!! Knepigt det där... sagt och gjort så ska jag iaf till min bästaste Jossan och spela spel och dricka vin:-) Det ska bli himlans trevligt tycker jag...

Nu lär jag gå å sparka liv i Kalle, jag måste duscha!!!!

Vi hörs!

Krama



Sjuk värld vi lever i!!!

Läste i expressen om dessa idioter... Min käre vän mumari har startat en namninsamling, gå in på hennes sida och skriv på vetja!!


Har ju glömt...

att visa korten på lilla Ellen!! Men här kommer de bättre sent än aldrig:-)

  titta såå sööt!!   Oliwer ville kramas... jag å lilla Ellen stolt mamma och mormor:-)

Långt mellan gångerna..

har det blivit nu. Har inte haft ngn. tid till att sitta här haft andra saker för mig. Kalles operation gick bra, han är nu hemma och är sjukskriven. Själv kämpar jag på med skolan just nu känns det lite trögt men hoppas att det ska vända. Lektionen idag var sjukt rolig då vi b.la fick spela på afrikanska trummor. Så nu vill jag ju ännu mera ha en trumma en djemen, tror jag de hette. Funderar på att köpa en sån till mig själv i julklapp fatta vad jag kan ha nytta av den i mitt kommande arbete, men även här hemma med Oliwer.
Igår var mamma upp och vi tog en sväng på stan. Jag fick ett par nya stövlar som var as sköna. Oliwer fick nya kläder som han ska ha på julen jättetuffa.
Nu är det desperate houswifes, men blev ju en liten uppdate iaf!
Kram


 Oliwer ute i första snön:-)

Intensiv morgon!!

Hela familjen gick upp kl sex imorse. Jag skulle köra kalle till operation och Oliwer skulle till förskolan. Vi började med att släppa OLiwer på hans förskola och sedan fortsatte jag och Kalle till Sandviken.  Eftersom min sambo är helt värdelös på å läsa viktig information så hade han ju naturligtvis glömt att göra massa saker som han kom på igårkväll kl21 när alla apotek redan stängt. Bla skulle han ha haft en steril tvättsvamp att tvätta sig med+ nån dryck som han skulle ha druckit igår och imorse. Han ringde til akuten och de trodde inte att det skulle spela så stor roll, utan vi får väl se när han ringer sen hur han mår...
Efter att jag droppat Kalle så åkte jag till min praktikplats. Kom dit kvart i åtta utan att ha pratat med dem så de undrade ju såklart vad jag gjorde där den tiden på morgonen. Förklarade situtionen och överlämnade en inbjudan till min handledare. Gick även igenom tider inför kommande vfu (praktik) och mitt projekt som jag ska göra när jag är där. Vi ska nämligen ha nån form av tema arbete och när jag förklarade lite grann utav det som jag tänkt och göra så tyckte de att det var ett jättebra tema och att de gärna ville bygga vidare på det med de andra barnen:-) När jag sa att jag inte hade tänkt att ha ett jultema så tyckrte de nämligen att det bara var bra för det blir så mkt pyssel kring julen ändå, så jag har bara fått positivt bemötande vilket känns kanon. Hoppas bara att mina lärare tycker detta är en bra idè oxå!!
Så nu har jag helt plötsligt fått väldigt mkt gjort på väldigt kort tid, vilket känns superskönt!!
Dax att återgå til läsningen läser för tillfället Vygotskij, "fantasi och kreativitet i barndomen" .
Hörs igen!
Bye
                                                  Omslagsbild: ISBN 9789171730114, Fantasi och kreativitet

Underbara barn

Japp igår var jag, Oliwer,Sanna och Emilia på underbara barn mässa i Älvsjö ( www.underbarabarn.se ). Vi hade en helt fantastisk dag! Massor utav barnkläder, barnaktiviteter, figurer, andra försäljare mm. och såklart till Oliwers lycka: ballonger!! Våra barn var helt underbara knappt nått gnäll alls, då det mesta dels satt i vagnarna. De lyckades till och med koppla bort alla människor och ljud och sova middag! Helt otroligt! Några inköp blev det såklart oxå, min favorit blev nog Oliwers nya röda tröja från NovaStar och t-shirt från kameleont! Oliweras favorit var helt klart helium ballongen!! Han leker med den fortfarande.. Idag drog han den i sin bil:-)

Tack Sanna och Millan för en helt fantastisk dag!

              

RSS 2.0