En vecka kvar!!!!

Jaaaa om en vecka får vi nycklarna till huset!! Guuuud va jag längtar!!! Åhh vill dit nu, nu, nu sen ska det mätas och shoppas julgardiner eller hm, tyg till julgardiner finns ej färdigsydda med de mått som jag tror det är där, eller vad de har upplyst mig om iaf... sen ska de målas i Oliwer och lillens rum, flytta saker hit och dit sen blir det ett par svängar till ikea förmodar jag och bauhaus...ett badrum ska byggas.... en bebis ska födas..... det kommer bli en hel del att stå i... men skoj ska det bli.....
Idag håller vi även alla tummar och tår för att svärfars operation går bra och att han blir frisk!!!!!!!!!!!!!!!! 
Nä dags och fortsätta packa Kalle kommer sent idag igen så ingen hjälp där:( Hoppas han tänker vara hemma i helgen och att han inte blir "sjuk". Han har en viss förmåga att bli det lagom till helgerna eller när han är ledig hm hm hm och blir då sängliggande heeela helgen för att sen vara jättepigg igen när det är dags att jobba.......... eller hjälpa andra som behöver hjälp...........går oxå bra............... känns som om vårt hem är fallfärdigt just nu spelar ingen roll hur mkt jag plockar och städar så ser det iallafall ut som F.A.N här hemma värken vill liksom inte ge sig och jag orkar inte hur mkt som helst.. Ja jag vet att jag inte ska klaga finns de som har de värre och Kalle är väldigt duktig men just nu känns allt bara blääääääää och jag måste väl för fan oxå få klaga nångång.... så här kommer det:
Jag har värk till tusen i ryggen, fogarna knakar och låser sig så jag varken kan sitta, stå eller gå emellanåt värst nattetid så mkt sömn blir det inte, jag kräks varje morgon efter jag borstat tänderna, halsbränna för jämnan, måste få i mig järntabletter då blodvärdet är för lågt men får inte ta de i samband med halsbrännemedicinen eller måltid så när i helvete ska jag äta dem?? Magen är stooor som en ballong kan inte böja mig eller gå normalt längre, nästan 20kgs övervikt så ja, jag VET att jag är tjock behöver inte få det kastat i ansiktet varje dag, Oliwer har sin värsta trots period nu och har nog förstått att mamma inte orkar, inte har samma tålamod som förut så nu testas det gränser till tusen. Så det var nog allt, förutom det, så mår jag toppen...........

Have a greAT DAY!!!

V.33

Idag går vi in i magiska vecka.33 för i denna vecka + 4 dagar så föddes Oliwer för 3½ år sedan!! På denna dag åkte vi in till förlossningen med värkar som de lyckades stoppa i 4 dagar men sen gick det inte längre för då föddes våran prins! Därför har jag nu börjat tvätta lite bebiskläder efter Oliwer utifall det skulle hända nått, å det ska ju ändå tvättas nångång. Skulle va skönt att vara lite förberedd denna gång, även fast det mesta var på plats förra gången oxå då jag kände på mig ganska tidigt att jag inte skulle gå hela vägen ut... Man blir lite lätt sentimental när man står å tvättar alla pyttekläderna och alla minnena kommer tillbaks. Stod och höll i en pyjamas nyss i storlek 40, fatta 40 den var ju hur liiiten som helst, tänka att han varit sååå liten.
Annars knallar allt på, värk som heter duga på nätterna,  i natt knakade hela jag kändes det som så fort jag skulle försöka vända på mig. Nätterna är verkligen värst har jättesvårt att sova för hur jag än ligger så värker det nånstans eller knakar så jag tror jag ska gå sönder.

Min bästa svärmor har iaf gått och köpt en jättefin present till den lille, nämligen en takvagga!! Har kollat på en sådan men har tyckt att de varit  för dyra men har hittat några på blocket men då har det funnits alldeles för långt bort. Men nu hade hon lyckats få tag på en nere i Kristianstad jättefiiin!!! Lägger upp en bild som jag hittade på nätet så ser ni på ett ungefär hur den ser ut åhh den kommer passa sååå bra i vårt nya hus!! Tack sååå mycket bästa farmor,svärmor,mamma:)
Nä nu börjar magen skrika tror jag ska gå å göra mig lite gröt, ha en underbar dag alla min kära här lyser till och med solen idag:)

Puss och Kram

V.32

Idag går vi in i v.32...
Har väl inte hänt så där jättemkt här, föutom att jag var i väg till specialistmödravården i förra veckan för en sista check och allt såg bra ut. Fast medans jag låg där och blev undersökt så fick jag ett blodtrycksfall så jag höll på att svimma, varpå vi konstatera att jag absolut inte ska ligga på rygg brukar inte göra det heller mne det har väl hänt.. Ska även till BM på onsdag får se då vad hon säger om mitt blodvärde om det har gått upp nått hoppas det iaf...
Ja, annars så är Oliwer hemma idag med trolig ögoninflammation:( han vaknade inatt och ropa att han var kissnödig, så när vi kommer till toaletten så säger han " mamma, hjälp mig jag får inte upp ögonen" varpå jag tänder lampan och ser att ögonen är helt igenklibbade, stackarn!! Så idag får de bli en mysig innedag, tror att jag kanske ska ta och börja packa ner lite saker, sånt som bara står i skåpen typ finporslin,glas och sånt där..

Å just ja, vi har ju köpt en ny soffa!! Vi har kollat ganska länge efter en ny och vi har väl vetat på ett ungefär vad vi vill ha men inte hittat "den" soffan. Antingen har de varit för hårda, fel tyg, för liten, för dyr ja, ni vet. Men nu har vi alltså hittat en på lindholms möbler som de hade kampanj på. Den hade kostat 15700 men var nu nedsatt till 10990 så då slog vi till, (Kalle har varit duktig och sparat övertidspengar ett tag:) ).
så här ser den ut!! Den ser lite hård och kantig ut på bilden men det är den inte i verkligheten utan jätteskön!!

Sen har jag även hittat en fabulous säng!!! Fast tyvärr är ju den jättedyr:( Åhh har kollat om det skulle kunna finnas nån liknande nån annanstans men icke! Den kostar typ 6000kr så,ja, den är väldigt dyr men åhhh så fiiiin den är!! Skulle passa perfekt hemma i vårt hus.. Har till och med funderat på om jag inte skulle försöka ta och spara typ 1000kr i månaden för då kan jag köpa den om ett halvår, men det är ju så mkt annat som oxå behövs just nu så jag får nog vänta...Måste ju även till huset och mäta, den kanske inte ens passar men gör den det ja, då blir det svårt då måste jag nog försöka spara ihop till den där jäkla sängen:)
titta va fiiin den är!!! Denna skönhet finns alltså på Em möbler...
Nä nu ska jag gå å ta hand om min lilla sjukling....
Ha en bra dag!!

Havandeskapspenning

Jupp, jag fick ju det som tur är för i måndags hade jag verkligen ont orkade typ inte göra någonting men nu känns det bättre igen. Har varit hemma sen i fredags då jag tog semester fredag,måndag och tisdag men det är först idag som det börjar gälla. Lämnade Oliwer nu på morgonen och tog då cykeln, men det var då ingen höjdare att cykla med foglossning, men det funka. Annars rullar allt på är nu i v.31+2 och den lilla där inne rör på sig för fullt:)
Igår åkte jag och Oliwer till Sandviken för att träffa Emilia, Sanna och Micke som vi låg samtidigt med inne på förlossningen och neonatal när Oliwer och Emilia föddes. De föddes samma natt/dag så sen har vi lyckats hålla kontakten, dock har de blivit långt mellan träffarna men svårt att få till när alla jobbar:) En mycket trevlig eftermiddag hade vi iallafall. Innan dess var jag och Oliwer en sväng till Rusta för att köpa färg till Oliwers och den lilles sovrum i nya huset. Det blev färgen nougat som jag tror kommer passa riktigt bra, vill ha en neutral färg på väggarna men ändå med lite liv i så allt inte bara blir vitt då sängarna kommer att vara vita men sen är ju hans andra möbler väldigt färgstarka så en enkel bas tror jag blir bra.

Magen i v.31
tittut

Nä börja läsa en bok kanske?? Har inte läst en bok sen jag började plugga för typ 5 år sedan dags å börja:) Skulle vilja läsa twilight kanske ska ta å klicka hem dom;)

Peace and Love

Jönköping å Ullared!!

Ojj va fort tiden går har ju glömt att blogga om vår tripp till Jönköping och Ullared. Resan ner gick hur bra som helst å jisses va det var kul att träffa Linda igen! Tog det mest lugnt på fredagen för att vi skulle orka kliva upp kl. 5 på morgonen för att bege oss mot Ullared! Ja, och om själva Ullared vad ska man säga det måste liksom upplevas! Det är verkligen TOK mkt folk och TOK stort och allla är där av samma anledning nämligen att shoppa! Men jag älskar det! Jag blir som lite av euforisk av att gå där inne, skulle nästan kunna jämföras med att hamna (vad jag tror iaf ) i ett slags autismliknande tillstånd där allt annat runt omkring mig liksom försvinner och där finns bara jag och min shopping. Jag blir så fokuserad på att shoppa så allt annat inte bekommer mig överhuvudtaget. Jga kliver liksom in i min lilla bubbla och där är jag. Att jag var gravid, foglossning, onda fötter mm försvinner där, jag är bara fullt fokuserad på själva shoppingen. Hmm ja , jag vet det låter som om jag är heeelt galen, insane,sinnessjuk men man blir det där, hmm, ja jag iaf! Jag förstår verkligen folk som åker dit och behöver 2 dagar på sig för man hinner inte rikitgt allt på en dag, på slutet "schvichar" man (jag) runt som en galning för att hinna få med sig nått av det som faktiskt stod på listan man (jag) hade med sig.

Iaf efter denna TOK dag så mellanlandade vi hemma hos Lindas mamma där vi blev bjudna på jättegod ostkaka och mumsiga mackor för att sedan ta igen oss lite i soffan, innan det var dags att åka upp till Jönköping igen. Kvällen avslutades med filmen Eclipse mmm just like it!!! Sen kom söndagen och det var dags att åka hem. Helgen verkligen rasade förbi men vi hade det mkt trevligt, kanske inte så avkopplande men dock behövlig!!!


Peace and Love

Vårt hus!!!

Kom på att jag kan ju knäppa på broschyren från fastighetsförmedlingen, inte så där jättbra kvalitet men ändå!




Ja, så här är det vårt drömhus!! ÅHHH va jag längtar!!!

Peace and love


Namn???

Usch vad det är svårt med namn, vad ska bebisen heta??? Vi vet ju att det förmodligen är en kille enligt Ul så vi har en del pojknamn men vi kkan inte bestämma oss. Ja jag vet att det kommer vi säkert inte göra helller förräns barnet kommit men ändå man vill väl (eller rättare sagt jag vill) ha det lite färdigt...
Nå ja här kommer en del namn som vi går och klurar på här hemma tyck gärna till och kom med förslag!!!!

Melwin
Alwin
Alwe
Kian   

Det ska ju helst passa bra ihop med Oliwer. Ja och skulle det mot all förmodan bli en tjej så har vi ett namn Nowa för det bestämde vi redan när Oliwer föddes att får vi en tjej så ska hon heta Nowa.

Uppdate: Vi har kommit på ytterligare ett namn nämligen Wilde!!! Lutar mer och mer åt det eftersom han är så fruktansvärt vild:D

Peace and Love

RSS 2.0