Stenungsund!

Japp nu är vi i Stenungsund, hos mammas särbo Günter. Vi kom hit i fredags kväll kl.23.30 efter en lång bilfärd från Uppsala. Jag och Kalle var ju på begravning innan, den var jättefin och jättevacker. Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att livet tog slut så snabbt för en så underbart omtyckt person. Önskar verkligen att jag hade fått dela fler dagar med henne och fått lära känna henne bättre.

I lördags skulle vi egentligen inte göra så mycket, utan vi åkte ner på Stenungsunds torg och shoppade lite på rean, käka pizza, åkte hem så Oliwer skulle få sova lite middag. Men eftersom han somnade i bilen så var han inte särskilt trött när vi kom hem, utan vi satte oss i bilen igen och skulle åka färjan över till Orust och köpa glass. När vi kom över till Orust så körde Günter runt oss på lite sightseeing väldigt roligt och efter en stund hade han kört oss ända till Lysekil där vi gick ur, köpte glass och bara myste. Gick runt i hamnen oc kollade på alla båtar och fick även lyssna till några ungdomar som hade tagit med sig stereon ner dit och spelade dansbands musik på full volym och även fast det var en aning högljudda och ganska dragna så gick folk förbi och tralla med. Sedan åkte vi en sväng till Kungshamn och efter det gick färden hemåt då kl. blivit ganska mycket. Hemma väntade havskräftor och havsräkor med baguette, ost och melon, supergott!! helt fantastisk dag!!!

Igår åkte vi ner till Kärradal som ligger vid Varberg där Ewa och Lasse har en villavagn står. Där samlades vi allihop och spelade minigolf grillade och bara umgicks hela dagen. Robert, Martin, Linus, Alexander, Oliwer och Kalle trotsade blåsten och gav sig ut bland vågorna. Jag och Tyra satt kvar vid strandkanten och tittade på, Sofie och Emy gick även de ut en bit men kom tillbaks rellativt snabbt. Alla var samlade vilket inte har hänt sen vårat bröllop och innan dess var det nog kanske bort emot 15 år sedan. Tyvärr var ju dock inte syster med, men hon var iaf med vid bröllopet. Shit va tiden springer iväg, helt sjukt, men vilken trevlig och helt fantastisk dag vi fick uppleva. Äta massa god mat och bara ha det förträfligt bra, tack igen allihopa. Idag blir det bara en slappar dag i regnet hoppas på en promenad senare idag ner till vattnet som ligger alldeles här nedanför. Imorgon åker vi in till Kungsbacka för att avnjuta en lunch/middag på Robbans restaurang och sen en tur hem till Sofie med familj. På Onsdag blir det ev. Tylösand och Halmstad vid bra väder.
Hoppas ni alla har en bra semester eller har haft!
Puss å Kram

Imorgon!

Usch va jag är dålig på att uppdatera, men det är faktiskt sommar, fast det kanske inte ser så ut å då vill jag göra massa andra saker. Igår så var vi t.ex till junibacken, jag, Oliwer, syster och barnen + mamma. Vi hade en helt otroligt rolig dag, man njuter verkligen av att se sitt barn springa runt och leka och upptäcka alla nya saker och figurer som finns där. Ja, hans idol pippi fick han ju se oxå och förstå lyckan när han fick leka i pippis hus:)
Imorgon blir det en upp och ner dag. Den kommer att börja tungt då jag och Kalle ska iväg på begravning i Uppsala, efter den bilar vi ner till Göteborg, mamma och Oliwer tar tåget in till Uppsala så utgår vi därifrån. Vi ska ner till mammas särbo Günter och bo där tills på onsdag tror jag och då bär färden av neråt till Kristianstad eller Malmö vi ska till Kalles bror Fredrick men vet inte vart han kommer hålla hus, Kalle har koll på det iaf:). Vi ska hursomhelst inte komma dit förräns på fredag så vart vi hamnar från Onsdag till fredag vet vi inte ännu men vi tänker inte planera in något heller utan vi får se vart vi hamnar. Lite spänning ska det allt va tycker jag:) Datorn kommer finnas med så förhoppningsvis kommer jag att uppdatera er om vad som händer på vår tripp:)

Go natt alla mina kära vänner, and live your life like is no tomorrow!!
Puss å Kram

Lite bröllopsbilder





så det var lite bilder från vårt bröllop:) Fler finns att skåda på facebook:)
Kram

Bad!

Jaaaaaaaa, idag har vi äntligen varit iväg och badat igen (efter lite tjat på Kalle från mig och Oliwer)!! Vi åkte till Furuvik, kallt i vattnet i stora poolen så som tur var så höll sig Oliwer i lilla poolen.
Igår var vi och hälsade på pappa eller pappa jobbade men Fia,Stefan och lilla Ellen var där och babbsan var ledig, så vi mumsade jättesmarrig paj och Ellen och Oliwer lekte.

En tråkig sak har även inträffat, en moped/bilolycka där tre ungdomar var inblandade varav en omkom. Alla tre kommer från Ö-hus en är tillsammans med min kusin och är en av dem som klarade sig men som är kvar på sjukhuset. Så tragiskt när något sånt här händer, och att det  måste ske en allvarligare olycka innan människor inser att vi faktiskt inte är odödliga utan först då får oss en tankeställare,att vi då först inser vad som är viktigt och betyder nått i livet.

Imorgon hoppas vi på ännu mera sol för en eventuell tripp till Berkinge!!!

Tänker på er M & V och alla era vänner!!! Puss å Kram

Regn å massa mygg!

I fredags så blev det en färd till frisören där mitt hår blev kort, riktigt kort har nog aldrig haft så här kort förut:) jätteskönt, men ovant. Vi stannade sedan hos mamma till söndag eftesom min farmor fyllde år och jag ville följa med å gratta henne. I lördags så skulle vi försöka vara ute lite men tyvärr blev myggen till en plåga har inte sett så mkt mygg nånsin tror jag, här i Gävle har vi knappt några mygg. På eftermiddagen trotsade vi myggen och drog till Uddnäs för lite picknick och lek men blev inte alltför länge, hann fika iaf:)
Nu är vi hemma igen och hoppas vår nya tvättmaskin kommer idag (vår gamla gick sönder dagen innan bröllopet) har högvis med tvätt som väntar på att bli tvättad...
Kram
Före bild, fast här har mamma redan klippt en halv decimeter:)

 Efter

Piknick på Uddnäs:)


Min sång..

Ja, jag sjöng mina löften till Kalle. Jag hade fått veta att han tänkt och skriva egna löften och eftersom jag inte är så bra på att hitta de "rätta orden" så tog jag en redan färdig text som det fanns musik till. Jag hade tänkt för länge sedan att jag ville sjunga i kyrkan, men hittade inte riktigt "rätt" låt tills jag bara några ynka veckor innan fann Sonja Aldèns låt " Du är allt"  som jag tyckte skulle passa bra. Så då var det bara till att försöka lära sig den något så när utan till, lyssna på den via youtube, fixa noter, ringa kantorn, träffa kantorn en gång innan där vi repa låten två gånger och sedan körde den live i kyrkan inför Kalle! En baggis??? NÄ INTE DIREKT, men jag gjorde det och är glad för att jag gjorde det även om det inte lät topp skick så var det en gåva från hjärtat och något som jag aldrig trodde jag skulle våga (ingen annan heller för den delen) men som jag ändå gjorde.......

   ett år har redan gått....

Helg i Örbyhus och Tierp

Helgen har vi spenderat först hemma hos mamma, där det blev lite bad på fredagen med kusinerna. I går åkte vi till Kalles pappa, åkte ner på Tierp och köpte saker att grilla senare på kvällen. OLiwer lekte hela eftermiddagen med sina farbröder på studsmatta och på åkgräsklipparen. Sov över där och sedan idag åkte jag och Oliwer hem till pappa och Barbro medan Kalle var kvar och slipade på huset. Där var lilla Ellen eller "Elle" som Oliwer säger och "Mosa" till morfar:) Blev ett dopp i poolen för Kalle och Oliwer oxå en annan stanna på land då jag tyckte det var en smula kallt i luften. Grillade även med dem innan det var dags att bege sig hemmåt igen. Planer för morgondagen har vi inte, får väl se vad vädret blir!!
Kram

Bad på Furuvik!

I tisdags ( tror jag att det var) som vi var iväg till Furuvik för lite bad och besök i parken. Vi har nämligen av vår hyresgästförening fått köpa säsongskort för 100kr!!!! Fatta billigt då inträdet kostar 160!!!!!!!!!!!!!!! Så nu är det bara att passa på. Försata dagen vi var där så badade vi massor först tills det var dags för OLiwer att sova middag då traskade jag och Kalle ner till Furuviks brygga och avnjöt en helt fantastisk måltid därnere. När sedan Oliwer vaknade igen fortsatte vi runt i parken, först till alla djur och sedan en sväng på nöjesfältet oxå. När vi sedan var på väg hem så kom vi på att vi skulle köpa med oss mat och åka till ett ställe som heter Vårvik och äta vår middag där. Sagt och gjort det blev grillad kycklingfilè med potatissallad. Efter maten så var ju jag och Oliwer bara tvugna att ta ett sita kvällsdopp också men det blev ett kort dopp för det hade hunnit bli ganska kallt i vattnet tyckte jag., men helt otroligt lyckad dag.

Igår hade vi besök utav familjen Mattsson/Brunn och utav min pappa och Barbro, de kom för att gratta OLiwer.
 
Idag har vi varit till Furuvik och badat igen men denna gången blev det endast bad! Imorgon åker vi ner till mamma en sväng och på lördag till Kalles pappa och även en sväng till min pappa.
Kram







ÅHHHHHHHH va jag älskar sommaren!!!

RSS 2.0