Uppdate Alwin:)

Har ju inte hunnit skrivit så mkt om Alwin, han blev 8 månader för två dagar sedan och ojjojjojj vad det händer grejjer nu!! Lillplutten far fram här hemma som aldrig förr. Ålar har han gjort nu ett tag men nu eller för typ en vecka sedan har han även börja ställa sig på knäna mot saker. Mest byrån i hallen och tidningskorgen i vardagsrummet. Han har även hunnit med att få två tänder längst ner mitten, sen båda framtänderna högst upp är på väg. Tidigare än brorsan som var över året innan han fick tänder. Så himla fort allt har gått tycker jag. Men OLiwer vet jag att jag tyckte allt tog tid man ville så gära att han skulle sluta ammas, börja äta, krypa mm. Med Alwin har jag inte alls kännt det behovet här har jag näst intill motvilligt slutat amma, vill inte alls han ska börja krypa. Tror det är nån slgas ångest som ligger då jag är medveten om att detta är vårt sista barn så vill jag bara njuta av varje ögonblick, varje minut tillsammans med honom. För den här bebis tiden kommer jag aldrig få uppleva igen, så jag vill stanna tiden så långt det bara går. Klart jag ville det med Oliwer oxå men då visste jag ändå att jag ville ha ett barn till. Men det blev ändå aldrig riktigt på samma sätt. Har även börjar ge bort å sälja av barnkläderna inte de allra minsta eller de allra speciella kläderna de ska jag spara till de ev. kommande barnbarnen:)
Nepp uppehållsväder undrans om man ska sätta på sig gå skorna å ta sig en tur,har precis käkat pizza så skulle ju liksom behövas;)
Peace and love alla underbara!

Meditation,bröllop å Ullared:)

Hehe bra kombination! Jag å mamma var iväg på en andlig prova på kväll vid Mehedeby kursgård som var superlyckad! Vi fick prova på vägledd meditation, power chi andning, en övning för att träna upp sina mediala förmågor, trumresa och slutligen en vägledd ljusmeditation med  deeksha ( en slags handpåläggning där massor av positiv energi strömmar genom kroppen, iaf i mitt fall). Vi fick efter varje meditation eller övning sen berätta för de andra vad vi upplevt, hur häftigt som helst, kommer absolut göra detta fler gånger. Detta var på torsdag kväll åkte hem packade sov typ 2 timmar sen upp å iväg till Göteborg-Varberg där det vankades bröllop. Men först ner till Varberg där vi bodde i husvagn 2 nätter å svärmor kom upp å bodde i stuga på samma camping så hon och Hans kunde passa barnen medan vi åkte på bröllop. Hann ju även med en sväng ner till Ullared oxå efterom vi kom rätt tidigt ner på fredagen men förstår varför man åker dit utan barn å ja, karln åxå för den delen;) Nä de skötte sig väldigt bra inget tjat å gnäll förrän sista halvtimmen så det gick rätt bra. Bröllopet mellan Sofie ( min gamla barndomsvän/låtsaskusin vi trodde vi var släkt tills vi börja skolan) Å Martin var heeeelt fantastisk!!! Vilka underbara människor lättsamma, positiva, glada, men framförallt kära!! Deras barn var med hela kvällen å var helt gudomliga man visste knappt att de var där, helt underbar familj synd att det är så långt emellan. Under kvällen så gick även Martin upp på scen å sjöng " Aldrig ska jag sluta älska dig" till Sofie så underbart att se sån kärlek gnistra mellan dem, lovely!! Ahh.. men nu är vi hemma igen å vardagen väntar....
Peace and massor av kärlek!

Oliwer 4 år!!!

OJOJOOj vart tar tiden vägen??! Förra helgen fyllde min stora lilla prins hela 4 år! Mormor å morfar kom upp tidigare i veckan å gratta han fick bandyklubba+bandymål, en rolig vattenspridare å en sandlåda. Sen va resten av släkten här å fika på helgen å han fick ju den där fyrhjulingen å ja, han gillade den och har faktiskt åkt en hel del redan.
Idag har vi haft barnkalas här, jättetrevligt. Tre barn av fem bjudna kom, bra tycker jag (dock minus att ej ringa eller messa att man inte kom som jag önskat på inbjudan)+ två mammor så även jag fick någon att prata med:)
De fika,lekte och när det var dags att gå hem så hade vi fiskdamm:)
Igår var vi även iväg på bröllop i Österbybruk då Mona och Fredrik gifte sig. Ett verkligen jättefint bröllop med fina tal å superfina filmer från både möhippan och svensexan. Även roliga lekar under middagen som uppskattades mkt. Jättevackra var de förstås oxå. Barnen hade vi lämnat bort till världens bästa Josefin å Nicklas, å allt hade gått superbra. Dock fick Alwin feber som hållt i sig även idag men tror det beror på de två tänder som han fått + vaccination i veckan. Appropå Alwin så ojojoj va det händer grejer!!! Han har börjat åla, fått två tänder, börjat säga mamama å papapap på typ bara två veckor:0 Som sagt tiden går alldeles för fort!!

Aloe vera

Nu har jag bestämt mig så nu kör vi!!! IHH liten pirr känns det allt men va fasiken jag känner skillnad i mitt liv så hoppas jag kan hjälpa andra attt må lite bättre! Jag tänker alltså bli återförsäljare åt forever living ett företag som säljer aloe vera produkter. Jag dricker själv aloeveran nu igen å märker skillnad på min mage, inte bra men mkt mkt bättre. Är även mkt piggare har mer ork så ja, hälsan är en viktig del i mitt liv. Även de andra produkterna är heelt suvuräna och kan användas praktiskt taget på nästan allt. Hörde senast igår att aloeheat lotion är bra mot mygg då myggen inte gillar doften:) Gellyn använder jag på våra myggbett å fungerar kanon, även mot blåser i munnen;) men oxå ansikte (antirynk effekt hörde jag igår), solsveda mm.
Jag har även som många andra känt att ja, men det här låter ju bra men aa det är ju ändå ganska dyrt. Hm, ja visst men vadå, för några år sedan så köpte jag cigg för typ 40 spänn varannan dag (ca100kr i veckan säkert mer) å det var ju inte konstigt eller att man ens hade tanken på att sluta för att det vart för dyrt. Å det vet vi ändå med säkerhet är något som faktiskt dödar, ett gift som sakta utplånar kroppen men det känns liksom okej. Aloevera däremot är en grönsak som renar kroppen å får oss att må bra så ja, då kanske det inte är så dyrt ändå:) Mitt val är hälsa och försöka leva ett hälsosamt liv det är ju den här kroppen som ska orka så då gäller det ju att vårdar den på ett bra sätt eller vad tror/tycker ni?
Vill du vara värdinna för en måbra stund (som värdinna har du 20% på det du handlar för under kvällen) eller bara nyfiken å vill veta mer kontakta mig här eller via mail [email protected] finns även på facebook;)
(Bild lånad från google)
Hoppas vi ses!!!

RSS 2.0