Prinsen sjuk

Min lilla prins är sjuk:( han har varit lite hostig och så där men i tisdags kväll kändes det som om det blev lite värre och igår vakna han och var alldeles kokhet. Tog febern som visade 39,9 :0 Stackars liten.. Så igår låg vi och bara mös på soffan hela dagen och han fick i sig både yoghurt och sedan även potatismos och en liten bit scnitzel som blivit över sen dagen innan. Mammas duktiga lilla pojke. Idag är han mycket bättre förutom hostan som tycks vägra ge med sig. Det går bra så länge han ligger still i soffan men så fort han är uppe och rör sig så börjar han hosta stackarn. Hoppas så innerligt att han blir frisk tills på söndag då det är dop för lille Robin och jag ska bli GUDMOR!!! Längtar! Det vore även bra om han blev bättre tills redan imorgon då jag ska hem till bästaste Josse och prova min tärnklänning som hon sytt :0 Helt otrolig människa det där ska bli sååå kul att få vara med på deras bröllop i sommar:)
Sen blir det massa mys hos mamma i helgen innan dopet på söndag. Sedan nästa vecka hoppas vi på att åter kunna vara på våra förskolor igen som vi trots allt saknar lite båda två:)

Nä nu dags för myyys i soffan med prinsen bäst och passa på:)

Kram


Alla hjärtansdag..

är det idag och just idag har jag å Kalle varit tillsammans i 5 år! helt sjukt va tiden går! Hade tänkt att fira på restaurang idag men så blev inte fallet då jag har haft tarmvred hela dagen och inte orkat göra någonting. Tur att vi tog en tur på stan igår med lite sushi och shopping. Igår kväll blev det även lite mys med bästa grannarna till melodifestivalen. Oliwer och Emelie showade loss för fullt framför tv:n, dom är för söta:)

Snart väntas en ny veckas arbete trivs så himla bra, mkt att bita i men det är väl det som gör att det varje dag är en ny utmaning och det är det som gör jobbet så underbart! jag vet att jag är dålig på att uppdatera här men jobbet tar ganksa mycket + att den tid som jag har när jag kommer hem villl jag spendera med mitt lilla hjärta, men lite uppdate ska jag försöka hinna med ska även försöka fixa så det går att lägga över bilder..

Hoppas ni alla haft en rikigt bra dag!
Kram


RSS 2.0