Dagarna rullar på...

så därför har det inte funnits så mkt tid eller motivation till att skriva här. Mycket tid har gått åt till vår gigantiska trädgård nu när solen äntligen varit framme. Sedan har jag spenderat kvällarna med att slipa och måla om två av våra köksstolar. Har då suttit ute i vår farstu och målat å lyssnat på rockklassiker, bra avkoppling måste jag säga.

I måndags var vi på BVC med skrutt som nu är 62cm lång och väger 5815g. Stora killen!! Man märker att han är mera med nu och vill gärna känna och upptäcka världen. Pratar på för fullt och skrattar och ler mest hela tiden , vårt lilla charmtroll:)
OLiwer trivs bra på sin förskola men har idag varit hemma då han mådde lite dåligt inatt, lite rädd för magsjuka men vet inte riktigt, han typ kräktes upp lite paprika inatt men har annars varit pigg men vägrat äta idag för han tror han ska kräkas när han äter, lillskrutte!! Hans fröken och två av barnen kom förbi idag med påskpyssel som Oliwer hade gjort, mkt omtänksamt och uppskattat!! Tyvärr så kunde jag ju inte släppa in dem utifall magsjuka men i sommar får vi nog allt ta och bjuda hit dom:)
Idag har jag varit och handlat klart allt till påskäggen och dukningen till påskmiddagen vi ska ha här på lördag så nu fattas bara maten som ska inhandlas imorgon. Ska bli riktigt skoj att äntligen kunna bjuda på middag och alla kan få plats, härligt!

Nä nu ska jag ta  gå å lägga mig!
Föreefter
Mkt nöjd faktiskt:)

Peace and love


VÅR!!!

Idag känns det verkligen som vår ute!! I förrgår när jag som vanligt tog min morgonpromenad så tänkte jag att jag skule gå över bron och gå den vägen mot dragongate. Jag tänkte att det kan väl inte vara så trafik där på morgonen men fan va fel jag hade! Shiiit tror jag mötte typ 10 lastbilar på 20 min så jag hann över bron men sen gick jag tillbaka, det kändes som om jag var å traska på E4:an. Så sen fortsatte jag ner mot vattnet och gick strandpromenaden en bit istället å jag kan ju lova var vi kommer att hänga i sommar. Superfin badplats ser det ut att vara, minigolfbanor,fiske + en kiosk som säljer mjukglass detta en 3-5 min hemifrån (10-20 med barn) kan inte bli så mkt bättre!!

Idag så har jag å Alwin varit iväg första gången på kyrkis/öppethus i Älvkarleby då vår kyrka renoveras så är det inget här denna termin. Jättemysigt ställe dit vi garanterat kommer åka fler gånger. Tror vi redan kommer åka dit på måndag då OLiwer är ledig från sin förskola lär ju typ aktiviera han jämt annars går han i taket:)

Nä nu ska jag ge Alwin mat sen ut och fortsätta pysssla i trädgården, har även börjat slipa en köksstol som ska målas om:) Vi höres!

Peace and love

Alwin har hittat tummen

Min stora lilla prins!!

Åhh igår var min stora lilla prins Oliwer på sitt första barnkalas. Han var ju lite bekymmrad innan och sa att "mamma, jag vill inte, jag vogaj (vågar) inte de" så vi, jag pratade om det innan och jag förklarade för han att jag skulle följa med dit och vara kvar en liten stund men att jag sen skulle gå hem och att vi sedan skulle komma å hämta han med bilen och sen åka till mormor för mer kalas, det skulle gå jättebra.
Vi gick dit å han var glad och pratade hela vägen dit, men så fort vi kom in blev han  tyst och lite blyg. Jag gjorde som vi kommit överens om, följde med han in hälsade på mamman och ett annat barns pappa gick in i lekrummet men Oliwer ville inte göra något annat än att sitta i mitt knä. Nu vet jag att han absolut inte är så i vanliga fall så jag satt där och försökte komma underfund med hur sjutton jag skulle göra, skulle jag vara kvar å vara den här dryga mamman som inte vill lämna sitt barn utan vara kvar på barnkalaset och dessutom bryta min och Oliwers överenskommelse eller skulle jag resa på mig och gå? Jag valde det sista, jag reste på mig, sa till OLiwer att nu tänker mamma gå hem så du kan börja leka varpå han börjar grina, kastar sig om halsen på mig och börjar igen mamma, jag vågar inte!! Jag pussar på han å säger: Älskade mammas unge du kommer fixa detta superbra, mamma kommer ju snart tillbaka å hämtar dig! Pratar sedan snabbt med mamman och förklarar att han kommer med all säkerhet att lugna sig så fort jag gått och att han kommer kunna leka bara jag går för om jag stannar så kommer de varken gynna han eller mig, samtidigt som jag ger henne en lapp med telefonummret hem på utifall han inte skulle sluta vara ledsen. Hon förstår, och tar min gråtande lilla prins i handen medan jag stänger dörren. Utanför kommer direkt ångesten och jag vill bara springa in och rycka till mig honom och fort springa därifrån men jag går hem.
Lägger båda telefonerna mitt på köksbordet så jag har uppsikt över dem medans jag bakar en kaka att ta med ner till mamma. Klockan tre hämtar jag Oliwer, ingen telefon har ringt och när jag öppnar dörren möts jag av en glad unge som strålar med hela ansiktet och vill visa godispåsen, ballongen och en slags visselpipa (kommer inte på vad de heter) som han fått i fiskedammen:) Mamman förklarar att allt gått jättebra och att han inte hade varit ledsen särskilt länge. Hon säger oxå att han är välkommen fler gånger att leka därhemma då de kom jättebra överens! Åhh vad härligt!! När vi sedan sitter i bilen frågar jag Oliwer om det var roligt "jaaaa mamma, det var jättejoligt och jag var inte ledsen" sen typ tvärsomnade han med sin ballong och godispåsen i vardera hand.
Min älskade stora lilla prins!!

Peace and Love!

RSS 2.0