Om precis en månad...

kommer jag att vara Fru Dahlqvist.. hur sjukt är inte det??? ÅHH det är ju hur kort som helst tid kvar, tur är att jag tror allt börjar falla på plats, några enstaka saker kvar att fixa, men som inte kräver jättemkt jobb, men som jag lär börja med snart ändå för små saker har en tendens att bli större och ta mer tid än vad man tänkt sig...
Usch värsta blåsvädret har der varit här idag, inget roligt alls... Har ju glömt att berätta att jag och Oliwer åkte tåg med mormor till Uppsala i Måndags. Oliwer tyckte det var superspännande på tåget. När vi skulle åka så stod han först och tittade ut och kommenterade vad som hände, men när tåget började röra på sig satte han sig alldeles blixt stilla ner och sa "mamma" med lite ängslig röst och sträckte sig efter min hand! Gullplutten min... Väl i Uppsala så fick mamma börja sin ansiktsbehandling och jag och skrutt gick för att leta byxor som han ska ha på bröllopet. I affär nr 2 (Lindex) hittade vi perfekta byxor + en Blixten MC Queen keps (Oliwers absoluta favorit just nu förrutom Pippi och traktorer) Efter det gick vi till Åhlens å käka mat, Oliwer fick pannkaka och jag åt en paj. Efter det var det dags att bege sig till salongen och jag fick min efterlängtade ansiktsbehandling, åhhh va skönt det var, och det behövdes verkligen.. Tack världens bästa mamma och mormor för en superbra dag i Uppsala!!!

Nu ska jag snart natta lilla prinsen, så jag kan fortsätta läsa min skönlitterära bok, som ska vara uttläst tills nästa fredag...
Puss å Kram så länge!


KLAR!

Wihoooooo vi är klar med uppsatsen i specialpedagogik!!! Den blev faktiskt jättebra. Nu ska vi ha ventilering på tisdag och efter den göra de sista justeringarna sen ska den in nästa fredag och sen är den kursen slut!! Efter det väntar 4 dagars sommarkurs, sen är det bröllopsveckan och sen är det SOMMARLOV för att sedan avsluta med den sista terminen på högskolan!!! Fatta, jag har bara en ynka termin kvar sen!!! Till jul är jag färdig utbildad och får börja jobba igen med det absolut bästa som finns!! LÄNGTAR!!!

Helgen har annars varit ganska lugn, i lördags skulle vi ha åkt iväg på traktor museum, men vi blev hemma och planterade blommor och grillade på kvällen.

Idag har jag även varit iväg å provat min bröllopsklänning igen, and I love it!! Den blir bara snyggare å snyggare för varje gång jag ser den. Provade med korsetten, skorna och en underkjol och wow vilken skillnad det blev med underkjolen, riktig princesskänsla när klänningen liksom svepte över golvet, mmm me like!
Nu ska jag fortsätta denna kväll med att bara slappa framför tv:n, desperate housevife ikväll hoppas jag, inget säsongsavbrott ännu va??
Peace and Love
 Från första provtillfället, mer än så får ni inte se före bröllopet!!

Helg igen

Jaha så då blev det helg igen, tror fasiken inte jag har annat än måndag och fredag i min kalender! Vad har hänt i veckan då? Jo, massa massa plugg, men oj va vi varit duktiga! Inte alls mycket har vi kvar nu bara lite finslip i stort sett.
Jag har även hunnit varit ner på stan och beställt mina och tärnornas blommor till bröllopet. Det kommer bli sååå bra, fick en jättetrevlig tjej som hjälpte mig och hon var verkligen super. Sen har jag även hunnit med och beställa tid för slingor också. Hade tänkt ringa till en frisörsalong här i Gävle som min käre vän Linda tipsade om, men fick sedan nys om att min bästa frisör Maria hade börjat jobba lite grann igen efter mammaledigheten. Även fast det blir en bit att åka till Vendel från Gävle så är det värt det för hon är så himla bra! Ringde dit och fick komma dagen innan midsommarafton, helt perfekt då hinner man ju bli snygg tills dess också!
Japp det var den veckan det! Nu ska jag gå å gosa med min lilla prins som redan har slocknat i soffan, finns en risk att jag också gör det;)
Puss å Kram så länge!

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Pumps?art=243270 dessa skor har jag köpt till bröllopet:)

Måndag igen!

Denna helgen har bara rasat iväg! I lördags åkte jag och Oliwer till min bästa vän Josefin. Vi planerade och pratade bröllop typ hela dagen, kom igång bra med fest programmet också, så himla skönt att få någon som hjälper en och som tar tag i saker och samtidigt tycker att det är roligt!!! Loves you for that!!! Så nästa vecka ska jag ner på stan och köpa papper och annat som behövs för bland annat bordsplacering och namnlappar. Kalle ringde nyss och han berättade att den 31 Maj så ska vi träffa hon som ska göra tårtan ute på Engeltofta, hon skulle även ta med smakprover!! Wihooo!! Sedan ska vi träffa våran Fredrik där ute, (han som tar hand om allt på Engeltofta) och få förslag på hur bordsplaceringen ska se ut. Fick även veta att högtalare och allt sånt finns där, sköönt! Fick även jättebra tips från honom om vem som ska göra mina och tärnornas blommor!! Shit va skönt, massor börjar falla på plats känns det som!!!  Jag har ju glömt att berätta att vi har fått en att ställa upp som toastmaster, nämligen Kalles bror Fredric som även kommer göra min frisyr!!! Tack så mycket för att du ställer upp och gör det, det betyder massor!!!!!!!!!!!!

Nu måste jag gå och fortsätta läsa, på onsdag måste jag ha läst klar all litteratur för då lär vi fortsätta med vår uppsats som ska vara klar på tisdag...
Puss å Kram så länge!

Helg igen...

känns inte som om jag har något annat en helg.. Veckorna bara susar förbi också kommer helgen igen. Börjar få lite smått panik inför bröllopet också, mycket kvar som ska hinnas fixas till dess. Uppsatsskrivandet går bra iaf, den här veckan har vi hunnit göra klart intervjuerna, frågeställning, syfte, inledning och metod. Kännns bra faktiskt.
I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på, Kalle ska iväg imorgon och hämta ställning till hans pappas hus( han ska måla om det i sommar) så vad jag och skrutt ska hitta på då vet jag inte ännu...
Usch jag är mega trött nu och klockan är bara halv sex hur ska jag orka vara vaken?? Gäääääsp!
Nä tror det blir en tidig kväll ikväll....
Kram på er..

 

Så var helgen över...

den har vi spenderat nere hos mamma.. åkte iof hem i lördags efter att ha stannat hos pappa en sväng.... I fredags var vi till syster så att älsklingarna kunde få sina presenter eftersom vi inte kunde fira de förra helgen då det fyllde.
Idag har jag städat, fu fan va skit man har!!! Skulle behöva rensa överallt, mend et är ju så förbaskat tråkigt... ska försöka göra ett ryck i garderoberna i veckan om det finns nån tid, börjar skriva A-uppsats denna vecka som ska vara klar om ca två veckor, fattar inte hur det ska gå till men göras måste den!! Imorgon kommer mammsen upp så vi ska ta en shopping runda på stan, behöver köpa sandaler till prinsen och ett par leggings till mig... nej nu är jag massa trött å ska försöka orka traska in i duschen innan ögonlocken ramlar ner...
Puss å go natt!
 

Maj

Äntligen så är jag frisk igen!! Fick tillbaka rösten i helgen så nu blir powerafro på torsdag, längtar!!! Måste ju börja träna lite mer nu så man är i toppform till bröllopet:) Tyvärr har min lilla prins blivit sjuk:( har haft feber idag och hade lite falsk krupp inatt men hoppas han blir bättre snart...
Valborg har det varit oxå och det firade vi i Frebro hos Kalles pappa med god mat, skulle ha gått och kollat kase också men det vart så sent så Oliwer hann somna och nästan jag oxå. Dagen efter åkte vi ner till Kinne Kulle för att fira Kalles systerson som blev 2 år. Ett stort släkt kalas blev det med massa god mat och massa trevliga människor. Oliwer och Ingemar lekte massor även fast det är i en ålder då man oftast leker för sig själv så lekte de mycket med varandra vilket var riktigt roligt att se.
Sedan igår fyllde mosters älsklingar 4 år men vi kunde ju tyvärr inte vara där eftersom vi då satt i bilen på väg hem ca 40 mil... Därför skulle vi ha åkt idag och varit med på barnkalas men Oliwer blev ju då sjuk så nu får vi nog vänta till helgen med att åka ner...
Oliwer har även sagt en tre ords mening idag:) Han sa: Mamma, hata momoj? Han ville alltså ringa och PRATA med sin mormor:) Han är så sööt!!!
Nu måste jag gå å ta hand om honom!! Hörs igen..


RSS 2.0