Två superhärliga dagar

Det började med att vi åkte till Rullsand igår, med Malin Å Mogge! Vi solade , badade, fikade ja typ allt man gör när man är på stranden.. Oliwer som älskar vatten tyckte det var så kul att krypa runt i vattnen eftrsom det var så väldigt långgrunt. Det ända minuset är ju att det är sandstrand, vilket inte är så bra med småbarn. Jag kan lova att det var sand överallt, + att när vi skulle äta så tappade Oliwer både pannkaka ( som jag hade gått upp å stekt på morgonen ) och macka i sanden, och naturligtvis så stoppade han de i munnen. Ni kan ju bara tänka er hur han såg ut sen! Men förrutom det så hade vi alltså en toppen dag!
Dagens färd bar istället ut till Berkinge, tillsammans med syster och barn! Där finns det gräsmattor och bara lite sand precis vid strandkanten. Så himla fin plats! De har alltså grävt ur och dämt upp till en badplats som har allt! Mat, camping, vattenruschbanor, uteservering, promenadstråk mm. Jättemysigt ställe! Tyvärr så har jag fått massa solprickar som kliar massor, så imorgon blir det till att vila från solen!
Vill bara säga tack till mina underbara vänner som har varit med oss dessa dagar de har varit toppen!!
Tack även till alla läsare som tar sig tid att läsa denna blogg!
Kram!

Rullsand!
       
Berkinge!
Amanda  Ronja   Oliwer å pappa Kalle hitta en sten som man kunde stå på
 de stora vattenruschkanorna  å de små
 Kalle å Oliwer  Jag å Ronja

Sol å bad å lek

Så har våra de senaste två dagarna sett ut. Igår så var vi till Harnäsbadet ( ligger mellan skutskär och Furuvik ) och badade, superhärligt!! Kalle började bygga sandslott på stranden med Oliwer, men när det sedan blev dags för Oliwer att äta lunch tror ni hans pappa kunde slita sig? Nähä då han fortsatte sitt byggande med några andra barn istället, tills deras föräldrar började kolla lite snett mot Kalle så då kom han upp till oss lite smått ledsen över sitt konstverk.
Idag så har vi varit till Sandviken å hälsat på våra fantastiska vänner S,M och lilla E. Vi började med en lunch på nått ställe som var himla god, sedan fortsatte vi mot en jättestor park med massa roliga leksaker!! Både barn och föräldrar hade roligt där, kort kommer naturligtvis!! Avslutningsvis på dagen så tog vi oss varsin mjukglass på Selmas (tror jag det hette) mkt gott..
Nu är det dags för kvällsfika här hemma... Imorgon blir det Rullsand!!
Kram på er!
Familjen badar..
    
Utflykt till Sandviken
 Kalle, Millan och Oliwer gungar
       bruumbruum
 

först var det barnensedan papporna och mammorna och sist jag och Kalle:-)  tror de vuxna ( eller jag iaf ) hade róligast på just den gungan:-)

ojojooj....

vad många dar sedan jag var här!!! Ojojoj vad har vi gjort då? JO, få se vi har varit en sväng till min pappa och badat i hans pool.. Träffade bonus syster Fia och hennes sambo Stefan där som bara väntar och väntar på sin lilla/lille bäbis, som aldrig behagar komma ut! Tycker såå synd om dem i denna hetta och bara gå å vänta...
Jag och Kalle har även hunnit sprungit på bio, såg Mamma Mia! heeellt underbar film!!!! Den bästa jag sett på länge, kan verkligen rekomendera den!! Hela biopubliken vart helt till sig, klappa händerna efter flmen + att alla strålade när de gick därifrån!
I torsdags åkte jag ner till min mamma, måste passa på eftersom hon dagen efter åkte till Göteborg igen för att senare i veckan fortsätta till Tyskland på ytterligare någon rockfestival. Tror hon hunnit med tre stycken då i sommar:-) Bra gjort mamsen!! Fortsatte sedan till syaster yster och blev kvar där en natt, hade supermysigt. Vi var även i väg å badade och grillade sedan på kvällen innan vi skulle åka hem igen. Då på badet iaf så träffade jag mina barndomskamrater Robert och Björn ( de bor annars i Göteborg ) och vi har inte setts på minst 10 kanske 15 år så snacka om man blev lite chockad när de dök upp!! Så nu har vi bytt nummer och hoppas att vi ska få till en träff när jag , OLiwer och Kalle åker ner senare i sommar, skulle va hur kul som helst!!
Attans nu har jag missat sommarkrysset igen! Kanske hinner se de sista om jag går nu!!!
Hörs igen...
Bye
  Oliwer badar i sin lilla pool
 min pappa  jag o stefan flyter runt
 Oliwer å babbsan  OLiwer å pappa Kalle
 Oliwer åker båt i sin pool, i den stora poolen:-)
 Fia med bäbis + Stefan.. Lite lik buddha? hihihi
 Oliwer badar med sina kusiner hemma hos mormor
 Oliwer å Amanda

Fy vilket väder...

det var igår! Åskade och blixtrade massor här på kvällen, så jag och Kalle ( eller rättare sagt jag ) vart lite rädd. Stängde av tv:n och datorn fort som attans och tände massa ljus, och istället så spelade vi kort ( chicago ) jag förlorade, pga Kalles j..la tur att få fyrtal!!
På dagen var Jag och OLiwer hem till Malin en sväng, jättetrevligt hade vi. Åskvädret började redan där men var inte lika kraftigt som på kvällen. Oliwer ville så gärna leka med hennes katter, men de sprang och gömde sig för honom, å han kröp efter. Hahaha Katterna måste ha funderat var det var för konstig prick som var nästan lika stor som de men lät VÄLDIGT illa, inte som en katt alls!! Hahha. Roligt hade vi iaf.
Nä undrans vad man ska hitta på idag då? Tror ni solen håller i sig?
Kram

Dragon Gate

Det blev en tripp till Dragon Gate nu på kvällskvisten. Jag , Kalle, Oliwer, Farfar, och farbrödena åkte dit för att äta en bit mat och det smakade riktigt gott! Fint var det där oxå, tyvärr glömde jag kameran hemma, körde som vanlgt ihop sig här hemma när vi skulle iväg.
Kalle ska jobba imorgon, eller ja förmodligen hela veckan. Bra med pengar men tråkigt för mig:-(. Så jag kan ju lova att solen kommer titta fram nu, när ha ska jobba. Tur att han inte ska ha bilen utan att den är hemma med mig:-)
Nä nu ska jag gå å ta hand om Oliwer! Hörs igen!
Kram


Utmanad!!

Jaa jag har blivit utmanad för typ en vecka sen ( jag vet att jag är seg ibland ) utav WHATTHEFUCK jag ska då läsa mitt horoskop här nedan och sen skriva vad jag tycker stämmer, inte stämmer.

Väduren


21 mars - 19 april


Dina bästa sidor


Du är modig, spontan och djärv, med en frisk inställning till allt som är nytt och spännande. Ingen tänder lika snabbt på nya idéer som du, och du är väldigt bra på att sätta igång saker och ting. Att leda och inspirera andra faller sig helt naturligt eftersom folk rycks med när de märker din iver och entusiasm. Du är en banbrytare och pionjär som inte är rädd för att hugga i när det behövs. Svårigheter är detsamma som utmaningar i Vädurens ögon, och utmaningar är till för att övervinnas. Dessutom är du självständig och tillåter alla andra att också vara det.
 
ÖHH undrans om jag har fått fel horhoskop? Jag är INTE modig, är ingen ledare,  och det andra vet jag inte heller riktigt om det stämmer...

Dina sämsta sidor


Du är ofta klumpig och saknar både finess och lyhördhet. Att sätta dig in andras känslor är inte din starka sida, utan du stövlar på glad i hågen och märker inte om du sårar eller trampar omkull någon på vägen. Du kan vara en riktig egoist, och i konkurrenssituationer är du snudd på farlig. Behovet att bestämma allting själv gör också att du svårligen kan kompromissa. Dessutom saknar du uthållighet och din väg kantas av många halvfärdiga och misslyckade projekt. För att inte hinna tröttna gör du allt i ett rasande tempo och blir då osedvanligt slarvig.

Det här stämmer inte heller... jag brukar vara den som "folk" kommer till med sina bekymmer och jag har absolut inget emot det... Jag har dessutom bråkat med några av mina vänner, men jag har jättesvårt för att verkligen tycka illa om någon försöker istället ta reda på anledningen varför denne/ denna gör ,sagt eller gjort som den har gjort!! Mår jättedåligt över om jag skulle ha råkat såra någon. Det ända jag kan hålla med om är att jag saknar utthållighet..

Relationer


Du är ivrig och energisk i kärleken liksom på andra områden. När du blir intresserad av någon så visar du det tydligt, och du vet hur man uppvaktar och erövrar. Samtidigt vill du ha raka puckar, inte så mycket spel och tillkonstrade attityder. Med en annan VÄDUR slår det verkligen gnistor, lite för mycket till och med. Risken är att ni driver varandra till utmattningens gräns, på alla områden. Ni måste hela tiden ha något att göra för att inte bli uttråkade. Detsamma gäller om du slår dig ihop med ett LEJON eller en SKYTT. Det finns en grundharmoni, ni förstår varandra. Men det lär bli konkurrens mellan er eftersom ni är bra på samma saker och har behov av att visa det också. En OXE med sin sävlighet gör dig våldsamt irriterad. Ni kan mötas på det sensuella och erotiska planet, men i övrigt går ni mest i vägen för varandra. En TVILLING däremot är din perfekta partner. Ni stimulerar och kompletterar varandra, och det alstras verkligen elektricitet kring er. Båda är lika alerta och utåtriktade. Till KRÄFTAN har du ett slags hatkärlek. Egentligen är detta inte alls någon lyckad kombination, men den är så pass vanlig så det måste finnas något kemiskt som drar er till varandra. Fysisk passion antagligen. JUNGFRUN, SKORPIONEN och FISKARNA ska du se upp med, för här kan det verkligen bli irriterat. Du känner dig hämmad av dessa tecken och de känner sig hotade av din gåpåiga stil. En VÅG är din raka motsats men också ditt komplement. Det kan bli katastrofalt eller fantastiskt bra. Ni har väldigt mycket att ge varandra. Däremot blir det knepigt med STENBOCKEN. Ni dras till varandra, men istället för att mötas kolliderar ni! Båda är ledartyper och vill till varje pris driva igenom sin vilja. Betydligt lugnare får du det med VATTUMANNEN. Ni kan samsas om det mesta och tillåter varandra mycket frihet. Men det blir sällan någon riktigt stor passion och inte heller speciellt romantiskt. Istället blir ni själsfränder och fungerar bäst på det vardagliga och vänskapliga planet.

Kalle är våg och det här tycker jag stämmer mkt bra.. han är min raka motsatts men vi kommpleterar varann bra, och vi har fått det fantastiskt bra!! Nått som ingen trott var möjligt, inte ens jag fattar det ibland!! hahhhaaha
 

ojjj nu var det några..

 dagar sen sist. I fredags for vi iväg till min mamma, hon var ej hemma utan nere i Göteborg ( det visste vi redan ), men Kalle spelar poker varannan fredag så då brukar vi följa med iaf. Så vi hälsade på mormor istället, syster kunde vi inte heller hälsa på för hon var oxå i Göteborg. Men de kom hem i lördags så då träffades vi först för att luncha och  sedan igen hemma hos dem på kvällen för att grilla. Mums älskar grillad mat!! Syster med familj hade varit nere i Vimmerby oxå så R och A hade fått träffa sin stooora Idol PIPPI!! Där hade de köpt världens sötaste pippidräkter till dem med tillhörande skor, de var såå söööta.
Nu är vi hemma igen jag och Oliwer har precis käkat frukost, vädret är kasst och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Jag har sån otrolig lust att göra massa saker när det är sommar, får ångest om jag bara sitter hemma, sommaren liksom flyger ju förbi och jag vil ha ut maximaltid av min ledighet. Snart börjar alvaret igen med skolan , Oliwer ska in på förskolan  och allt ska återgå till den normala vardagen... HJÄÄLPPP not ready not ready!!! Lär gå å fundera ut va sjutton jag ska hitta på idag, ge mig förslag!!!
Kram

Sandlådan å cykeltur

Idag har vi bara varit hemma å ute i solen:-) Fast jag önskar vi hade vart vid en strand nånstans, men Oliwer hade roligt i sin sandlåda iaf... Vi var ute nästan hela dagen, sen på em kom jag på att jag skulle klippa ett hål i min vaxduk på framsidan, så att jag skulle få plats med parasollet i bordet. Jag hade nämlgen gått å tänkt för mig själv varför vi i hela friden har haft parasollet på sidan om, det är ju bara att klippa ett hål i mitten av vaxduken. Sagt och gjort men när jag sedan skulle sätta parasollet i dess fot så insåg jag mitt misstag!! Parasollfoten var alldeles för STOR för mitt lilla bord, där av anledningen till att det stått på sidan om!!! HMMM men jaa ja får väl försöka lösa det sen..
Nu på kvällskvisten så har Oliwer fått "cykla" på sin cykel som han fick av mormor när han fyllde 1 år!! Vi tog en runda till kiosken och hyrde en film till kvällen..
Förresten igår fick Oliwer kort från sin förskola där han ska börja i augusti.. jättegulligt kort var det, där det stod när han skulle börja, vilken tid och avdelning!! Så nu känns det ännu närmare, och givetvis även spännande!! Jag har förresten fått mitt antagningsbesked där det stod att jag är antagen till de kurser jag sökt till hösten.. Jippi eller kanske inte? nä det ska bli kul å få börja plugga igen, vill ju bli klaar nångång!!Men det kommer ju bli ny klass å så och det är klart det känns lite pirrigt!! Saknar redan mina förra kompisar, men som tur är så har jag kontakt med vissa av dem fortfarande, vilket känns jättebra!
Dags att lägga Oliwer, hörs senare eller imorgon!
Kram

Årets första dopp

blev hos min pappa i hans pool idag:-) Lite sent kanske, men jag tycker inte om att bada när det är kallt. Men jag valde ju en dag då det fortfarande inte har hunnit blivit så varmt som jag skulle ha velat att det var.. Önskar det blev varmare snart , ni vet såna här kokheta sommardagar då man bara vill till stranden, och det inte spelar nån roll hur kallt det är i vattnet för det är så varmt på land!! ÖÖhhm nån som fatta vad jag menar??!! Aja börjar bli rätt trött nu, hörs imorgon!! kram
Förresten Whatthefuck så har jag inte glömt din utmaning, utan jág ska göra den, men det får bli imorron!!
Kram å gonatt!!

I´m back!!!

Japp nu är vi tilbaka efter en fantastisk helg i Åre!! Tyvärr så började inte resan så bra då tåget blev försenat två och en halv timme. För att sedan bli ytterligare 1 timme försenat pga. att blixten slog ner i tågrälsen:-( . Väl framme så avnjöt vi iaf en supergod middag på hotellet, för att sedan avsluta kvällen med lite minigolf..
Lördagen började med en förstaklassig frukostbuffè, sedan mellan 10- ca12 så fick vi gå på convent om andelslägenheter ( detta var avtalet för att vi skulle få bo för halva priset ). Helt okej snubbe men nån lägenhet blev det ej..Efter det eller vid 15.30 var det dags att fara iväg på 80 års kalaset:-) Jag var dock lite spänd över att träffa alla Kalles släktingar, blir lätt lite reserverad vid stora folksamlingar där jag inte känner människorna, men det gick faktiskt bra:-) Tycker sånt annars är lite jobbigt, man tänker alltid på hur folk ska uppfatta en.. med hur man är klädd, hur man för sig och talar osv. Jag brukar alltid i såna sammanhang av nån konstig anledning alltid känna att jag har valt fel kläder eller liknande att jag inte riktigt passar in.. men på det här kalaset kändes det ändå okej...
Middagen var avklarad efter drygt 2 timmar så då återvände vi till hotellet för att bowla och ta ännu en runda minigolf.. Oliwer sov så gott i vagnen under tiden..
Sista dagen så bestämde vi oss för att bada på äventyrsbadet med Oliwer ( det låg för övrigt på våningen under oss ) Pappa och Oliwer hann ta en tur redan på lördagen innan kalaset men då var jag i fullgång med att göra mig iordnning:-)
ÅÅ va det va skoj!! Oliwer älskar verkligen att bada, han tjöt av skratt när kalle kastade upp han i luften över vattenytan..
I en av poolerna så kunde han även sitta själv å det tyckte han var jätteskoj:-)
Efter badet så hade Min älskade Kalle bokat in en spa behandling till mig ( Ny kraft hette den ) och jag kan ju lova att det var HUR SKÖÖNT SOM HELST!!! Det var en helkroppsmassage med aromatiska oljor och en ansiktsbehandling på det:-) Gissa om man kände sig lyxig?! Tack min älskade älskling!
SEdan ahnn vi typ inte aå mkt mer för sen var det dags att plocka ur rummet, käka mat och dra med tåget...
Tror jag har fått med allt om resan nu..
lägger upp lite kort oxå:-)
Sen TACK alla för era superkommentarer!!
Peace and Love!!!

   en del av rummet + vår fina utsikt:-)
  såå vackert!!
 en del av badrummet
  restaurangen å Oliwer sov vaggas till sömns
 smile:-)
   kalle  Jag och Kalles bror Adam vid minigolfbanan som låg intill bowlingen på 3 våningen
 medan ungdomen (hihi) golfa så fick farfar passa barn:-)
lobbyn knäppt uppifrån   ohc nedifrån
    dessa bilder knäppte jag genom ett fönster som fanns i vår koridor:-)
 på väg till Kalaset
 jag och Oliwer på kalaset
 fjällräven Labbe som kom och hälsade på barnen varje frukost
Oliwer åker ruschkana i lekavdelningen
    
Mamma, pappa, Oliwer badar:-)
Pust många bilder blev det:-) kram allihopa!!

Vår dator har pajat:-(

jävla skit! Men så är det. Just nu står den hemma hos svärfar och en utav Kalles bröder ska försöka laga den, går inte det måste vi lämna in den... Själv sitter jag hemma hos mamma och skriver. Blev sent igår kalle hjälpte sin pappa och gjuta? ( tror det stavas så )?? ja iaf så blev det sent så vi sov över hos mamma... Mina prinsar sover fortfarande men jag hoppas det vaknar snart för jag börjar bli jäkligt sugen på frukost:-) Sen måste vi åka hemmåt skapligt idag, ska till Åre imorgon, 80års kalas,, de ni:-) Måste ju hem å packa, där uppe ska vi iaf bo på lyxhotell ( holiday club ) så det ser vi framemot, en fattig student på lyxhotell wiiihooo!!! Kommer ev. att ha en bärbar dator ( eller rättare sagt farfar eller joel ) men jag kanske kan få låna den för en uppdatering, annars så får jag skriva när vi kommer hem, det visaR SIG:-) puss å kram så länge!!!
Peace and Love!!

Varför????

går det inte å länka?? jag har ju varit så duktig å nominerat nu men det går inte att länka.. varför nån som vet? De flesta finns annars under länkar på min sida, ska försöka få de andra oxå dit eller att få det att funka på nåt sätt.. Varför ska de jäklas med mig???
Är trött nu oxå så jag försöker imorgon igen..
kram

Nominerad


Jag eller min blogg har blivit nominerad utav tarcha!! Tack så hemskt mkt! Så nu lär väl jag nominera 7 st om jag förstått det hela rätt? Hmm  finns många bra bloggar men jag tror jag har bestämt mig: 

 1. Tarcha hon nominerade ju mig!! 
 2. Babybooom om att vara gravid, tankar, inköp mm. Intressant läsning.
 3. Liinda min älskade vän som ibland bloggar om sin längtan efter sin familj så man blir alldeles tårögd!
 4.tumadre en tvåbarnsmammas bloggande om deras dagar
 5. whatthefuckdotcom en rolig blogg
 6. lisen bloggande trebarnsmamma!!
 7. Nadja två systrar bloggar om bla mode och skönhet
Så  go natt på er!!


Vilken trevlig dag..

vi haft idag.-) Våra nyfunna vänner sedan ett år tillbaka kom hit idag. Vi träffades uppe på förlossningen och sedan på neonatal ( förtidighetsavdelning) våra barn föddes nämligen samma dag och båda två kom fötidigt. Vi började umgås redan inne på sjukhuset och har sedan fortsatt att träffas, vilket är superkul! Så idag kom de hit så att vi kunde fira våra 1 åringar. Vi åt tårta, glass å maränger och öppnade paket:-) Sedan på eftermiddagen/kvällen åkte vi ner till restaurangen Helt Enkelt och käka jättegod mat! Jag hade aldrig ätit där förrut men det var riktigt god mat, bra service trevlig personal och inte farligt dyrt.. Så det kan jag varmt rekomendera.. Såg på Tarcha  ( se länk på min sida denna verkar inte vilja funka) blogg för ett tag sedan att hon varit där och det lät så himla gott... å det va det oxå:-)
Tyvärr så hade ju jag beställt en sak ( kan tyvärr inte skriva vad ännu ) till Emilia som inte hann komma pga semester förseningar, men jag hoppas den kommer så småningom:-) Blir ju bara en anledning till att ses snart igen om inte annat..
Tack Sanna,Micke och Millan för en supertrevlig dag!! Tänk vilken tur att vi träffades förra året och att våra barn ändå kom förtidigt.. Ibland måste man bara tro på Ödet...
 Kram

Helgen som varit..

har vi spenderat hos min mamma. Vi sov där mellan fredag och lördag, hann även med att träffa syster å twinsen:-) De har ju flyttat nu så nu är det gångavstånd mellan syster å mamma, verry nice:-) Kul att se hur de bodde, mkt fint.. Vädret var kanon i fredags men tror ni att vi solade nått? Nä Nä inte vi inte, då fick jag å min mamma för oss att vi skulle ta en promenad istället.. Snacka om att det var varmt + att promenaden inte blev så liten heller utan närmare 8 km!! Svetten rann på bra kan jag lova, det var till och med så att det kom små ettriga flugor på ett ställe så vi var tvungna att ta fram varsin blöja å vifta bort dem med!! Undrans vad bilisterna tänkte när de körde förbi??!!
I lördags så åkte vi hem men stannade till hemma hos pappa där vi bestämt inanna att vi skulle grilla. Hade även hoppats på fint väder även denna dag så vi kunde ha badat i pappas nya pool, men så blev det inte.. Kalle å Oliwer trotsade ändå vädret å badade en sväng iaf:-)
Idag har våra kompisar från föräldragruppen varit här på barnkalas:-) Det blev en mkt trevlig dag med både massa skratt å lite gråt:-)
Nu är det dags för sängen..
På återsende!
kram
   Oliwer borstar tänderna med mormor.-)
  Oliwer badar i sin lilla pool hos morfar
 Oliwer å pappa badar i morfars stooora pool
 morfars pool:-)
 Min pappa ÄR snickare:-)


Älskar det här vädret!!

ÅÅ det är så skönt när solen äntligen vill visa sig igen!! Jag får så mkt mera gjort då om dagarna.. Idag på förmiddagen har jag alltså JAG ensam rensat under våra vinbärsbuskar+ klippt buskar!!! Ja, ni som har varit här vet ju hur för jä..igt det såg ut tidigare men nu är det snyggt!! Min morfar har komenterat ett x antal gånger att jag/vi borde göra nåt åt det, å nu är det gjort:-) Tack Morfar, för det blev himlans mkt bättre!!
Sen hann vi med stan en sväng oxå idag, köpte solbyxa å tröja till Oliwer + en skjorta och en t-shirt allt på rea.. Sol kläderna kostade endast 99kr på lindex, mkt bra pris tycker jag har kollat på andra ställen som tar runt 500 spänn!! Okej att det är säkert mkt bättre kvalitet men hur mkt kommer vi att använda dem då? Dessutom så växer han ju så mkt nu..
Lägger upp lite kort på mina buskar så ni får se:-) sen har jag ju glömt å visa hur det blev när vi tog bort det där förbaskade tältet och målade om lägger lite bilder om det oxå:-)
Nu ska jag hoppa in i duschen känner mig as lortig...
See ya!!

  Måste ju lägga upp lite bilder på prinsen oxå i sin nya sandlåda som han älskar!!
 Bus på G!!
 Här var det alltså fullt av gräs och grenar man kunde absolut inte ha en grill där innan..
Skillnad va?

Före och efter  
   Mina fina mjölkannor som jag fått av svärmor:-)
  De här rännorna som syns, är en barnvagnstvätt som min sambo kalle har byggt:-)

Worst night ever...

på väldigt länge iaf... Jag och Oliwer somnade inte förräns kl 3.30 imorse, pga hans hosta. Jag tyckte såå synd om honom, för så fort han höll på att somna så började han hosta.. han vred och vände på sig hela natten, han låg på mig, på mitt huvud, på ena sidan av sängen, på nästa, uppe vid kuddarna, nere vid fotändan ja överallt var han för att försöka hitta den rätta platsen att sova på utan att hosta.. Precis som en annan oxå gör när man har sådana besvär... En gång satt han även upp och sov men började iaf hosta och då blev han så förtvivlad så han började gråta. Snoret bara rann ur näsan hela tiden oxå. Sen är han ju rätt envis min son, även fast det var jobbigt med hostan tror ni inte att han iaf var tvungen att ha den där gigantiska nappen i munnen. Varje gång han hosta åkte den ut,och varje gång vaknade Oliwer å sa" tutte" eller "didde" och letade efter den tills han hittade den och kunde stoppa tillbaka den i munnen igen.
Jag gav han både ventoline och molipect men inget verkade direkt hjälpa. Å varje gång jag var tvungen att springa å hämta nåt så var jag ju tvungen att ta med han eftersom Kalle inte var hemma, och i sin egen säng ville han knappast sova.. Jag tänkte på alla ensamstående mammor då som måste stå ut med detta jämt, iaf om de har barnen i samma säng... Jag vågade inte lämna han eftersom han inte sov så djupt så kunde han ju krypa över kanten.. usch hemska tanke.. nej men så 3.30 kollade jag iaf sista gången på klockan så efter det måste vi ha slocknat båda två..vaknade sen kl 8.40 av att Kallle ringde och väckte oss på alla telefoner.. rätt drygt.. Så idag har vi haft en otroligt seeeeg dag, då vi inte fått mkt gjort.. vilat på soffan ochlagat/ ätit mat det känns som om det är det ända vi gjort idag:-)
Men han har inte hostat alls mkt idag så det som behövde komma upp kanske gjorde det i natt. Hoppas på det iaf... Hörs igen..
Peace and Love

RSS 2.0