...

Idé torka på rubrik så jag skippade det ... Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om men kände för att göra ett litet inlägg så här på kvällskvisten. Har precis satt upp en jättefin gardin i köket som jag hämtade ut på posten idag. Den var egentligen tänkt att ha i hallen men det blev såå himla snyggt i köket så fundar stARKT på att köpa en till till andra fönstret oxå och flytta upp den gardinstången hmm ja, ni ska få se bild framöver så ni förstår vad jag babblar om:) Har även fått Kalle att hjälpa mig och sätta upp väggord i barnens rum och det blev oxå sååå himla bra, bild kommer så småningom. Vi börjar få till dcet riktigt bra här hemma tycker jag allt, men det är ju även nu man börjar se vad man skulle vilja förändra både stora och små projekt.
Vad gäller Oliwer så trivs han jättebra på nya förskolan både förädrar, barn och personal verkar super + att en av pedagogerna har jag gått i samma klas som på HIG, lite roligt faktiskt:)
Imorgon blir det en sväng till Valbo och Owes med mamma, syster och barnen ska försöka hitta en snygg ram och ett par hyllor.
Förkylda har vi varit oxå allihopa utom Oliwer. Alwin och Kalle har haft hosta, medan jag hade jätteont i kroppen och rinnande näsa me börjar nu bli på bättringsvägen allihop:)

Nä dags å hänga lite tvätt innan kvällsmatningen

Peace and love Alwin ligger och myser i vaggan med sin bonus kusin Leon som är endast 5 dagar äldre:)

Kallt igen!


Burr! Trodde näsan skulle frysa bort när jag gick med Oliwer i morse.. I alla fall så verkar han trivas riktigt bra på den nya förskolan. Igår hade han lekt med en kille som heter Alfons å hans förra bästa kompis (förutom Linnea) hette oxå Alfons så han var jätteglad:) Efter förskolan igår så åkte vi ner till mamma och syster och gick till kvarnbacken och åkte pulka med alla barnen. Supermysigt! Syrran hade dessutom gjort mackor och varm choklad:) Blev även bjuden på mat hos mamma och sedan tog vi alla barnen och åkte ner på badet, syster badade medan jag och Alwin satt på kanten och tittade på, verkligen en heel mysig dag som vi måste göra om:) Jag hade tagit med mig pyjamasen till OLiwer, för jag tänkte att då kan jag bara lägga han när vi kom hem sen men när han såg den så sa han "men mamma den där sätter man ju på sig hemma när man ska sova". MM men fick på han den iaf till slut.

Har även varit på läkarbesök med Alwin som nu väger 4525g och är 54cm lång:) Läkaren sa även att han arbetat som barnläkare i över 30 år och under dessa 30 år så hade han bara varit med om 3 barn (däribland Alwin) som hade fäst blicken så snabbt och varit så aktiv och med för sin ålder:) Mamman blev mkt stoolt:) Han sa att det märktes att vi pratade mkt med han och frågade vad vi brukade sjunga, nja sjunga sa jag vi pratar nog mest.. ja, sa han men det är oxå en slags sång:) Oliwer pratar och sjunger näsan jämt för Alwin så det är nog han som får ta åt sig mest av att lillebror är så duktig:) 

Nä nu knorrar lilleprinsen dags för mat!
Puss å Kram 

Det töar

Tö väder idag.. lite tråkigt tycker jag tycker det kan vara vinter ett lite tag till iaf... Idag blir det nog till att städa bort julen, men tyvärr så får julgardinerna sitta kvar då jag beställt nya men som inte kommer förräns den 25 januari känns ju evigheter tills dess... Börjar inse att jag skulle behöva köpa lite växter oxå då jag har konstaterat att jag inte har en endaste levande blomma här hemma, skulle ju va fint med lite grönt... I bomhus hade vi bara plast då inget annat ville överleva men det kanske, förhoppningsvis är bättre i detta hus. Åhhh är ju sååå supersugen på att köpa min drömsäng oxå har ju väntat och väntat för att se om det skulle bli nån rea på den men det verkar tyvärr inte som det....
Nä dags och sätta fart och göra lite nytta... A just det imorgon börjar Oliwer på nya förskolan:) Hoppas hoppas att allt kommer gå bra men det gör det nog:)

Puss å Kram

Tiden går

Ja, vet att jag tjatar men vart tar tiden vägen?? Jättelänge sedan jag skrev nu igen och då drar jag ut på det ännu längre, ska verkligen försöka bli bättre... Jaha då ska vi se.. Julafton spenderade vi iaf hemma hos morbror med familj + syster å familj, mamma günter, mormoråmorfar sedan kom även Fanny så vi var nånstans runt 19 pers tror jag supertrevligt hade vi iaf:) Juldagen firar vi alltid hos pappa och Barbro och så även i år. Mina kusiner + faster + bonus syster fia med familj var oxå med. Även denna dag blev super.. Annars så har vi varit hemma och njutit av julen och allt gott som hör där till;) Nyår firade vi här hemma all alone jätteskönt faktiskt.. Kalle lagade supergod mat och sedan sköt han och Oliwer lite raketer + att jag gick upp och målade en sväng, hur lugnt och skönt som helst..
Här hemma börjar vi ju komma iordning oxå. Barnens rum har vi hållit på med idag och det börjar bli klart lite nya mattor behöver inhandlas men annars så är det mesta klart. Var på bvc med Alwin igår och han väger nu 4280g och är 53,5 cm lång:) japp han börjar bli en stooor kille nu! Dessutom sov han HELA  natten inatt så sköönt!!
Imorgon kommer mosters prinssesor hit och ska sova över då deras förskola är stängd på torsdag, ska bli såå mysigt och Oliwer håller på å längtar ihjäl sig tror jag:)

Bilder på Alwin och huset kommer men det är såååå segt att ladda upp bilder här tar nästan 5 min per bild... Annars ligger massa bilder på facebook;) bara att gå med vet ja.. och hitta massa vänner... www.facebook.com
Nä nu ska jag nog gå å fixa lite till å sen sova!! Puss å gonatt!

RSS 2.0