Glasögon!

Nu har vi beställt mina nya glasögon, det blev ett par sådanna här mycket billigare än vad jag hade räknat med!!!!!!!!!!!
Tyvärr har jag inte hunnit prova dem eftersom rabatten gällde bara tills på lördag men för det priset så får vi hoppas att de passar bra. Halva priset på bågarna och sedan var det rabatt på glaset oxå så jag tror alltihop skulle gå på typ 500 spänn!!!! Om en vecka skulle komma hem i brevlådan, jag väntar med spänning!!!

Kommentarer
Postat av: mumari

Åh, jag önskar att jag också kunde beställa nya glasögon sådär, men jag har så smalt huvud så nästan inga bågar för vuxna passar mig, det tog evigheter att hitta dem jag har nu! Det blir väl till att bara byta glas i dom så småningom, hunden har tuggat och repat glaset....

Hoppas ni är bättre med magsjukan!

Kramar

2009-02-26 @ 16:03:26
URL: http://mumari.se
Postat av: Linda

OJ va billigt!! :O ska på synundersökning nästa vecka så då får jag min dom om hur illa ställt det är, tänk om man kunde komma över glasögon så där billigt sen! då skulle jag vara lycklig haha :D skönt att oliwer verkar må bättre från magsjukan nu, bara till å hoppas att ni andra slipper det! tänk att det bara är en vecka kvar, sen kommer du ju! :D KRAM!!

2009-02-26 @ 17:09:17
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Marita

Glasögon ?? Aha sådana man har för synsskull :D skämt å sido kul att höra att alla är på bättringsvägen Kramizar

2009-02-26 @ 18:32:15
URL: http://mitan.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin Fallheden

Skitsnygga! Jag vill oxå ha!!! Mina är helt snea och vinda efter att Edwin fick tag i dem en dag och drog till i ena båg-benet. Jag har ju mest linser och bara glasögonen på kvällen, men det var ju typ 1 år sen, så det är verkligen dax att skaffa nya. Örjan tyckte oxå de du valde var supersnygga!

2009-02-26 @ 21:26:34
Postat av: Pappa kalle...

Hon kommer bli så hott hott:-)

2009-02-28 @ 08:40:35
URL: http://mioli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0