Stenungsund!

Japp nu är vi i Stenungsund, hos mammas särbo Günter. Vi kom hit i fredags kväll kl.23.30 efter en lång bilfärd från Uppsala. Jag och Kalle var ju på begravning innan, den var jättefin och jättevacker. Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att livet tog slut så snabbt för en så underbart omtyckt person. Önskar verkligen att jag hade fått dela fler dagar med henne och fått lära känna henne bättre.

I lördags skulle vi egentligen inte göra så mycket, utan vi åkte ner på Stenungsunds torg och shoppade lite på rean, käka pizza, åkte hem så Oliwer skulle få sova lite middag. Men eftersom han somnade i bilen så var han inte särskilt trött när vi kom hem, utan vi satte oss i bilen igen och skulle åka färjan över till Orust och köpa glass. När vi kom över till Orust så körde Günter runt oss på lite sightseeing väldigt roligt och efter en stund hade han kört oss ända till Lysekil där vi gick ur, köpte glass och bara myste. Gick runt i hamnen oc kollade på alla båtar och fick även lyssna till några ungdomar som hade tagit med sig stereon ner dit och spelade dansbands musik på full volym och även fast det var en aning högljudda och ganska dragna så gick folk förbi och tralla med. Sedan åkte vi en sväng till Kungshamn och efter det gick färden hemåt då kl. blivit ganska mycket. Hemma väntade havskräftor och havsräkor med baguette, ost och melon, supergott!! helt fantastisk dag!!!

Igår åkte vi ner till Kärradal som ligger vid Varberg där Ewa och Lasse har en villavagn står. Där samlades vi allihop och spelade minigolf grillade och bara umgicks hela dagen. Robert, Martin, Linus, Alexander, Oliwer och Kalle trotsade blåsten och gav sig ut bland vågorna. Jag och Tyra satt kvar vid strandkanten och tittade på, Sofie och Emy gick även de ut en bit men kom tillbaks rellativt snabbt. Alla var samlade vilket inte har hänt sen vårat bröllop och innan dess var det nog kanske bort emot 15 år sedan. Tyvärr var ju dock inte syster med, men hon var iaf med vid bröllopet. Shit va tiden springer iväg, helt sjukt, men vilken trevlig och helt fantastisk dag vi fick uppleva. Äta massa god mat och bara ha det förträfligt bra, tack igen allihopa. Idag blir det bara en slappar dag i regnet hoppas på en promenad senare idag ner till vattnet som ligger alldeles här nedanför. Imorgon åker vi in till Kungsbacka för att avnjuta en lunch/middag på Robbans restaurang och sen en tur hem till Sofie med familj. På Onsdag blir det ev. Tylösand och Halmstad vid bra väder.
Hoppas ni alla har en bra semester eller har haft!
Puss å Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Låter som om ni har det hur bra som helst! :D



om ni åker till halmstad är ni ju inte alls långt ifrån mig, är hos mamma å pappa nu :D hihi.. tylösand är otroligt fint, hoppas det blir fint väder så ni kan åka dit!



många kramar!

2009-07-27 @ 14:13:39
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, just de jag! Vi åker till Halmstad idag får se om det blir Tylösand inte så fint väder här eller om vi tar det imorgon. Vi har hyrt stuga i Örkelljunga vet inte riktigt var men såg att det låg typ i närheten av Halmstad och mkt billigare än och bo i Halmstad men vi kan väl höras av å så får se vad du gör så kanske vi kunde träffas idag, eller imorgon skulle ju vara superkul!!!

Kram

2009-07-29 @ 09:20:29
URL: http://mioli.blogg.se/
Postat av: Linda

idag blev det ju lite dumt när jag va på väg till ullis, men vi kanske kan höras imån igen om ni ska in nåt till halmstad? det vore absolut jättejättekul å träffas! :D jag messar dig imån å kollar läget :) kram kram!

2009-07-29 @ 21:58:29
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Petra

låter helt underbart

2009-07-30 @ 11:30:30
URL: http://babybooom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0