Midsommar

Dagen innan midsommar så fyllde min morfar 75 år, detta firades med en tur på fyrisån ombord på båt, räkbåt. Japp fick äta räkbuffè + att eftersom det var midsommar helgen så hade de även dukat upp med lax, potatis,sallad och bröd. Detta fick man äta hur mkt man ville av, mums! Var tillbaka i Uppsala strax efter 22 så då åkte vi hem å sov hos mamma.
På midsommarafton åkte vi traktor med Oliwer ner till IP och dansade lite runt midsommarstången för att sedan åka hem till Anna, Stefan och Amanda och käka mat. Anna hade gjort en jättegod kycklingrätt, gubbröra och färskpotatis sååå fruktansvärt gott mmmmm. Till efterrätt blev det jordgubbar med glass och ost och kex mums! Vi åkte sedan hem på kvällen och bara tog det lugnt framför tv:n. Midsommardagen spenderades hemma, med bara lugn och ro och lite städ, blev även en film sedan på kvällen.
Igår var vi iväg och shoppade lite presenter till Oliwer som fyller år på fredag blev b.la en pool som han har badat i idag:) Annars så har vi fixat massa saker idag till bröllopet så det känns bra, ska ta tag i och göra bordsplaceringsskylten imorgon tror jag för sedan är det fullt i kalendern de resterande dagarna, skulle vara bra om jag hann putsa fönsterna oxå.
Jajja, liten uppdate... bilder kommer inom kort!
Må VÄL!
Puss å Kram


Kommentarer
Postat av: Petra

Grattis oliwer & lycka till med bröllopet, vill se massa kort sen :P

2009-06-23 @ 16:10:41
URL: http://babybooom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0