V.32

Idag går vi in i v.32...
Har väl inte hänt så där jättemkt här, föutom att jag var i väg till specialistmödravården i förra veckan för en sista check och allt såg bra ut. Fast medans jag låg där och blev undersökt så fick jag ett blodtrycksfall så jag höll på att svimma, varpå vi konstatera att jag absolut inte ska ligga på rygg brukar inte göra det heller mne det har väl hänt.. Ska även till BM på onsdag får se då vad hon säger om mitt blodvärde om det har gått upp nått hoppas det iaf...
Ja, annars så är Oliwer hemma idag med trolig ögoninflammation:( han vaknade inatt och ropa att han var kissnödig, så när vi kommer till toaletten så säger han " mamma, hjälp mig jag får inte upp ögonen" varpå jag tänder lampan och ser att ögonen är helt igenklibbade, stackarn!! Så idag får de bli en mysig innedag, tror att jag kanske ska ta och börja packa ner lite saker, sånt som bara står i skåpen typ finporslin,glas och sånt där..

Å just ja, vi har ju köpt en ny soffa!! Vi har kollat ganska länge efter en ny och vi har väl vetat på ett ungefär vad vi vill ha men inte hittat "den" soffan. Antingen har de varit för hårda, fel tyg, för liten, för dyr ja, ni vet. Men nu har vi alltså hittat en på lindholms möbler som de hade kampanj på. Den hade kostat 15700 men var nu nedsatt till 10990 så då slog vi till, (Kalle har varit duktig och sparat övertidspengar ett tag:) ).
så här ser den ut!! Den ser lite hård och kantig ut på bilden men det är den inte i verkligheten utan jätteskön!!

Sen har jag även hittat en fabulous säng!!! Fast tyvärr är ju den jättedyr:( Åhh har kollat om det skulle kunna finnas nån liknande nån annanstans men icke! Den kostar typ 6000kr så,ja, den är väldigt dyr men åhhh så fiiiin den är!! Skulle passa perfekt hemma i vårt hus.. Har till och med funderat på om jag inte skulle försöka ta och spara typ 1000kr i månaden för då kan jag köpa den om ett halvår, men det är ju så mkt annat som oxå behövs just nu så jag får nog vänta...Måste ju även till huset och mäta, den kanske inte ens passar men gör den det ja, då blir det svårt då måste jag nog försöka spara ihop till den där jäkla sängen:)
titta va fiiin den är!!! Denna skönhet finns alltså på Em möbler...
Nä nu ska jag gå å ta hand om min lilla sjukling....
Ha en bra dag!!

Kommentarer
Postat av: Linda

snygg soffa å säng! sån soffa skulle jag med vilja ha :) ni fick verkligen ett kanonpris! :D

2010-10-21 @ 20:50:48
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: mia

Ja eller hur!! Synd att sängen ska vara så himla dyr, får nog bli en sväng på ikea ändå, har kommit påatt vi skulle behöva nya madrasser oxå å då blir det ju rätt mkt pengar med nya såna oxå... mMEN den är grymt fiiin!!

2010-10-21 @ 21:38:13
URL: http://mioli.bogg.se
Postat av: Linda

ja det kanske kan få bli ikea till en början, så kan du ju ha som mål att en vacker dag äga den fina sängen :) så kanske du gör det när du minst anar det :) ikea har ju annars en hel del sängar som är helt okej.. men svårt att se det när man hittat nåt man verkligen vill ha!

2010-10-21 @ 22:45:43
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Kärlek och Politik

Hahaha "fabulous säng" säger du? Det låter inte dåligt det inte!! Då får vi hoppas att den också reas ut snart, så ni inte blir liggandes i en ordinär säng... :P



Skojar bara, låter som ni har det gott! Trevlig helg :)

Kram Titti

2010-10-22 @ 19:49:49
URL: http://karlekochpolitik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0